«Зоря» обіграла «Волинь» з рахунком 5:0

«Зоря» обіграла «Волинь» з рахунком 5:0
У матчі-відповіді луганчани обіграли суперника з рахунком 5:0.

Луганська "Зоря" обіграла "Волинь" у матчі-відповіді чвертьфіналу Кубка України, - повідомляє "ТСН".

Підопічні Юрія Вернидуба обіграли суперника з рахунком 5:0.

Перша зустріч команд завершилася з рахунком 1:1. Перший гол на свій рахунок записав Артем Гордієнко на 21-й хвилині. Спочатку взяття воріт не зарахували, але потім головний арбітр порадився з лінійним і той підказав, що офсайду не було. Другий гол за "Зорю" провів Іван Петряк на 50-й хвилині зустрічі. Після флангового прострілу він легко обіграв воротаря і відправив м'яч у порожні ворота. Потім дублем відзначився Олександр Караваєв, він забив на 77-й і 87-й хвилинах.

Крапку в матчі поставив Євген Опанасенко на 91-й хвилині. "Волинь" завершувала матч у меншості. В кінці першого тайму на 41-й хвилині другу жовту заробив Міха Горопєвшек, а на 84-й хвилині за повторне порушення правил з поля був вилучений Івіца Жуніч.

Зазначимо, що це перший вихід луганчан у півфінал Кубка України.

Нагадаємо, раніше туди пробився донецький "Шахтар".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акуратно злив Кварцяний матч А потім почав роказувати шо гравці це зробли.Міха не грав матчі в цьому році раніше, а тут раптом вийшов в основному складі бо Хомченка наш тренер вигнав після гри проти Чорноморця. Міху Кварцяний привів в команду. Що робив в цій грі Жуніч ,як вертався в захист Шабанов - вони тоже "гравці Кварцяного". По богданову - не спорю, в нього нерви здали. а чого налетів на Кравченка і Польового? Бо ті намагалися заводити своїх, не могли дивитися на те, що здається матч.
А після матчу традиціно на кварцяному шапка згоріла - сам здав і в цьому звинуватив інших
Відповісти
Бездарі, безвольно програли, нехай Кварц в бронежелетах заставить марш-бросок бігти.
Відповісти
Згідний з футболістом!!! Чудак ніразу не виходив, а тут раз і в основі.... Подивіться, як голи залітали. Крава і Володя, ще Бодя Шуст - професіонали, а не маріонетки в руках "недоторкаємого". Розказував, що в Рівному "ПУСТЕЛЯ ГОБІ"!!!! А в Луцьку, дякуючи УКРОПУ (а Кварц від них в Раді), даже ГОБІ немає, просто першість Волині. І взагалі, що він в футболі виграв. У 1989 - зону другої ліги. Так це було 27 років тому. А масовий футбол в області занепадає, 6-8 команд по основній групі на область, сміх курам.
Відповісти
футболісту і вболівальнику підвищую гонорари. відпрацювуєте по повній. молодці. усі коми на місці, знаки оклику. професійнали. після гри з Динамо готуйте нові опуси. тільки не повторюватися. сьогодні в луцьку фінал кубку. коментуйте. на наступній неділі першість області поновлюється. прошу коменти. тільки від їх кількості росте ваш достаток...
Відповісти
Останні новини
«Зоря» обіграла «Волинь» з рахунком 5:0
07 квітень, 2016, 09:49