Презентували новий проект для працевлаштування молоді

Презентували новий проект для працевлаштування молоді
У прес-центрі «ЛІГАБізнесІнформ» презентували соціальний проект Ukrainian new generation University. Він має допомогти влаштуватися на роботу молодим фахівцям. Платформа реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії в рамках програми розвитку і співробітництва Естонії та України.

Про це пише Gazeta.ua.

«Наш проект це освітня платформа. Це соціальний проект, для студентів. Він безкоштовний і спрямований на широке коло майбутніх фахівців. Плануємо залучити до 20 тисяч студентів за перший рік на участь у онлайн-модулі. У ньому також будуть онлайн курси та тренінги, у яких усі студенти зможуть зареєструватись та взяти участь»- каже Андрій Заікін, керівник проекту.

Онлайн програма покликана підготувати українських студентів для їхнього подальшого працевлаштування.

Програма складатиметься з 3 блоків. Перший - онлайн програма, побудована на сучасних технологіях. Другий - офлайн модуль, який включатиме тренінги, бізнес-стимуляції з провідними тренерами та експертами. Третій - стажування та захист проектів у компаніях.

Кращі студенти зможуть пройти стажування у великих компаніях, де вони закріплять досвід. Очікується, що їх буде близько 500.

«У студентів немає практики. Також наша університетська освіта не встигає за розвитком технологій. І здобуті знання втрачають актуальність. Проект покликаний створити інноваційну платформу для створення конкурентноздатних молодих фахівців, які матимуть конкурентну перевагу при працевлаштуванні» - Олександра Бородієнко, керівник методології T&D Ukrainian New Generation University.

Проект стартує 1 жовтня 2016 року. Термін навчання 9 місяців. Перші 6 проходитимуть онлайн. Останні 3 місяці - стажування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Презентували новий проект для працевлаштування молоді
07 квітень, 2016, 01:38