Personal Style: перукарі-стилісти Андрій Оліферчук та Дмитро Торк. ФОТО

Personal Style:  перукарі-стилісти Андрій Оліферчук та  Дмитро Торк. ФОТО
Бекстейдж та коментарі столичного стиліста Олени Піщаної.

Я помітила цих хлопців під час відпочинку на закритій вечірці в одному із луцьких ресторанів. Того вечора я вже знала, що буду вести авторську рубрику про стильних лучан, тому відреагувала на хлопців моментальним захватом на місці. Вони ж ідеальні кандидати для мого «старт-апу». Пощастило. Потенційні «цілі» виявились місцевими main people, ще й доволі привітними та розкутими перед камерою.



Молоді, стильні, успішні цирульники – Андрій Оліферчук та Дмитро Торк. Перед фото-інтерв’ю вирішила познайомитись з хлопцями, прогулюючись їхніми сторінками у соцмережах. Зовні Андрій та Дмитро мені здались подібними: статура та стиль одягу, зачіски та бороди. Навіть виникала впевненість у родинних зв’язках… А таки ні, схибила.



Подивилась стрічку контакту Діми. Чимало репостів про чоловічу естетику та стиль. Чудово, те, що потрібно. Присутні посилання на групу перукарів, безліч зйомок процесу роботи. Враження, що наш стиліст-перукар живе в салоні. Ух ти, Діма хоче звернути увагу друзів на секс-групи, жодного фото з коханою. Ну… з ким не буває. Любить футбол та проводить багато часу з друзями.



В Андрія картинка дещо інша. На 100% віддає себе сім’ї. Багато професійних фотографій зачісок та процесу їх створення. Про те, що Андрій має гарний смак, свідчить навіть дизайн інтер’єру його власного салону, виконаного в жовтих, білих та чорних кольорах. Обожнюю сонячний жовтий - «жовтеньке сонечко, жовті курчата. Жовта чупринка в рудого Славка, яку треба стригти в Оліферчука…»



Підготовка до зйомки: Андрій прибирає робоче місце після стрижки, я дістаю професійну фотокамеру, яку взяла у подруги вперше, без уявлення, як нею користуватися. Вирішила з хлопцями погомоніти і блиснути своєю ерудицією, задавши їм запитання про використання маленької кишені у джинсах.



Діма: "Запальничку носити. Мені здається, що бренд Lee першим започаткував цю тенденцію. Можна використовувати кишеню і для презервативів".

Андрій: "Для жуйок може бути, для коробочки "Тік-Так" і для запальнички".

Промах! Для тих, кому цікаво. Первісно кишенька мала більш благородне призначення. В 19 столітті її розробила Levi Strauss для годинників, які ковбої носили на ланцюжку. В наш час дійсно кишеньку використовують для копійок, проїзних талонів, хустинок та презервативів.



І поки я чекала, коли Андрій підправить зачіску та перевірить її ідеальність з усіх боків, а Діма обере для себе гарненьке місце для позування перед камерою, дізналась, що хлопці стежать за модою, але не фанатіють від неї. По принципу, що мода – це нав’язане суспільству бачення, а стиль - це особисте.

Обидва зізнаються, що, як і більшість людей планети, обожнюють шопінг під час знижок. Приємно купити дорогу річ і зрозуміти, що зекономив на ній кілька тисяч гривень. За речами їздять і в столицю, і в Польщу. Через Інтернет замовляють речі з Європи та Америки.



Оскільки хлопці не просто перукарі, а ще й стилісти, вони постійно стежать за трендами в професійній сфері: «Відвідуємо виставки, слідкуємо за новими колекціями світових шкіл. Нам більше до душі британська школа Vidal Sassoon. Ми співпрацюємо з українськими школами, які їздять отримувати знання в Лондон і вже на місці діляться цими знаннями з нами. Для нас must have майстер-класи раз у квартал».

В Андрія є невеличка мрія. Він хоче кардинально змінити імідж однієї з потенційних клієнток, але ще не зустрів тієї дівчини, яка б погодилась обстригти своє шикарне волосся "під нуль". Поки в пошуку.



Важливим для хлопців є зручне взуття, їх професія потребує днями вистоювати на ногах. Сьогодні вони віддають перевагу брогам: в Діми більш класична підошва, в Андрія - тракторна. Люблять хлопці і кеди, і кросівки.



На фото Андрій та Діма дійсно, як сіамські близнюки: вибриті скроневі зони та потилиці, чорні штани та чорні туфлі, довгі котонові кофти. На перший погляд, стилі одягу подібні. Але це два різновиди повсякденного стилю кежуал.



Андрій більш класичний, в стилі SMART CASUAL (розумна повсякденність). Такий собі невимушений витончений дрес-код. Саме те, що треба для роботи. В такому одязі Андрій може легко після роботи вписатись в будь-які життєві обставини вечора.



Діма в стилі Granzh (з франц. – сарай). Такому стилю віддають перевагу саме творчі люди. Рвані джинси, кофта на розмір більша… Може, Діма і виглядає недбало, в Америці цей лук називають "бомжовським", але в наш час речі цього стилю далеко не дешеві.

Гранжеві речі Діми виглядають благородно - чисті та нові, лише на вигляд, як старенькі. Якщо просто змінити його рвані штанці на брюки Андрія, за умови, що решта одягу залишається тим же, Дімин стиль автоматично змінюється на SMART CASUAL. Ось такі тонкі грані в різновидах стилю кежуал.



А тепер оцінка луків наших перукарів від експерта світової моди. Олена Піщана вже 7 років працює стилістом та візуальним мерчендайзером в мережі магазинів lyxury-сегменту «Symbol». Серед її клієнтів - Ірина Білик, Ані Лорак, дружина Суркіса , Павелко, президент федерації футболу України та інші.



«Современные мужчины придают своему внешнему виду все больше значения, формируя свой собственный стиль. Тем более, если их повседневная работа заключается в общении и создании образа клиентам с помощью парикмахерского искусства.

У Дмитрия в стиле все более расслабленно, я бы сказала даже, брутально. Узкие потертые джинсы добавляют рока в спортивный стиль Димы. Актуальный цвет футболки служит продолжением темных, нарочно потертых брюк. А также функциональная мягкая трикотажная парка дополняет образ.



Андрей выбирает очень беспроигрышный вариант на каждый день, относительно классического сочетания цвета черный+белый. Надев поверх рубахи реглан необычного ассиметричного кроя, Андрей создал эффект многослойности, что всегда смотрится интересно и актуально. Не забудем такой важный момент, как обувь - здесь броги смотрятся очень уместно. Дополнив это все очень модной стрижкой undercut, Андрей смотрится, как современный английский модник )) Образ кажется очень простой, но интересный, и, что немаловажно, очень комфортный!
Главное, что стиль парней гармонично смотрится с каждым из них».

Марина Майко

Бекстейдж (Закулісні фото).






















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До автора статті . не платкі.....
Відповісти
А ще рубашка, карман... Капець.
Відповісти
Капець- афигенно Украинское слово, прям филолог )))
Відповісти
Карман в укр Е. З рубашкою лажа
Відповісти
молодець!цікаво
Відповісти
Хлопці молодці!!! Діма the best!!!
Відповісти
ой хлопці, які ваші турботи...
Відповісти
Хлопці молодці!Роблять лучан (та і не тільки) гарнішими і стильнішими!
Відповісти
Цікаво про цікавих людей, хто наступний?
Відповісти
А ось як виглядають гомункули)
Відповісти
А мені сподобалось))цікаво та не вимушено)
Хлопці молодці)хай працюють!хай вчаться!
добре що у нас в місті заявляться щось нове!
нові журналісти!
нові думки!
нова рубрика!
удачі Вам та світлих думок в голови))
Відповісти
Та ладно, в Луцьку таких стиляг пачками
Відповісти
Хай оце, яке писало текст, придбає собі словника, бо елементарні помилки і потуги на крутизну і креативність аж ніяк не сприяють позитивним враженням
Відповісти
Який в Луцьку стиль, ви про що. В наше село доходить все на рокiв 5 пiзнiше
Відповісти
Попахує голубизною
Відповісти
Ггг, я теж хочу в рубрику, по яким вулицям гуляти???? Щоб помітили)))
Відповісти
Все добре
Відповісти
Таке враження, що читачі не знайомляться з матеріалом заради задоволення і пізнання чогось нового, а заради того, аби перевірити орфографію авторів. Так може Вам, вельмишановні критики, варто проявити себе десь інше - наприклад, допомогти вчителям перевіряти твори школярів про те, як вони провели літо? :)

P. S. не сприймайте слова досить критично, це було написаноз посмішкою :)
Відповісти
Авторе! Не "рубашка"-СОРОЧКА.
Відповісти
Стаття цікава, хлопці крутезні! Молодці! От в них точно немає часу, щоб строчити коментарі, бо справою займаються! Справжні чоловіки! Дійсно стильні!
Автор зверне увагу на свої помилки і наступного разу, думаю, не допускатиме їх. Ну не в кожного все з першого разу виходить. Ну, люди, ну чого ж ви такі? Добрішими треба бути!
А от що пані Марина ще й журналістом стала, то це здивувало. Ну що ж успіхів Вам!
П.С. Прикро, що ця рубрика переважно збирає любителів анонімно "посрати"... такий наш луцький контингент, прикро...
Відповісти
От і мені теж цікаво чи є в світі людина,яку наші люди не обкакають?))) На рах. цієї "статті"-ну цікаво, ну так собі, ну і забулись всі. Стилягами їх можна назвати на фоні тих, які одягаються макс. в порт сіті!В Луцьку с-ки є людей,які замовляють речі не дорожчі, ніж на ринку, але закордоном, що мене дивує с-ки часу ще існуватиме ринок,ювант, караван???
Відповісти
Людина може не срати тільки себе))
Відповісти
Останні новини
Personal Style: перукарі-стилісти Андрій Оліферчук та Дмитро Торк. ФОТО
07 квітень, 2016, 10:41