19-й округ: виборці про нардепа Гузя. ВІДЕО

19-й округ: виборці про нардепа Гузя. ВІДЕО
Ігор Гузь став народним депутатом України у 2014-му році. Обрали його у 19-му виборчому округу (міста Володимир-Волинський, Нововолинськ; Володимир-Волинський, Іваничівський, Любомльський райони).

Свою громадську діяльність Ігор Гузь почав рано. У 2006 році став наймолодшим депутатом Волинської обласної ради. Був обраний головою постійної депутатської комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму.

У 2007-2011 роках працював в Луцькій міській раді на посаді радника міського голови, а пізніше – начальника відділу у справах сім’ї та молоді. У 2010 році знову був обраний депутатом Волинської обласної ради, перемігши в одномандатному виборчому окрузі №27 (Старовижівський район).

Журналісти ВолиньPost відвідали округ Ігоря Гузя та розпитали його виборців про роботу нардепа.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь, 19 округ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проголосував за закриття шахт, а тепер ходить і бреше. Чоловіка шахтаря з 1 шахти скоротили і на 10-ту як обіцяли не перевели. Брехун ваш депутат, більше не проголосою. Трбе так зробити як казав волонтер Рязанов - в шахту його засунути!
Відповісти
Пані Ніна, а де то таке голосування було взагалі? може покажете? може зразу з посиланнями з сайту Верховної Ради? що за брєд??? закривати шахти хоче міністерство енергетики, а Гузь якраз вибиває кошти на шахти!!!
Відповісти
Тільки місцеві риги та путлєровська вата викрикують проти Гузя.
Відповісти
нововолинські шахти, дотаційні і нерентабельні, потрібно закрити вже давно, гузь робить що може, хоча один в полі не воїн.. (але 100 млн. вибив)).
тут треба думати про перекваліфікацію шахтарів (аби зайняти звільнених гірників на підприємствах з інших галузей)
Відповісти
Люди хороший в нас депутат,старається всім чим може допомгти...коли вже самі будете за щось братись,от побачите як це - не прото!!!
Відповісти
Найактивніший депутат який у нас був у окрузі! Молодець!!!
Відповісти
О, зараз поназбігаються палицеботи покритикувати когось. Ніяк без них:)
Відповісти
Які автобуси, то вирішує міськрада і Сапог!
А взагалі по шахтам робить багато. Шахтарі задоволені.
Відповісти

Гузь - молодець, звертався в приймальню нововолинську, то помогло.

Відповісти
проблема в тому, що люди очікують якихось дій, внаслідок яких покращився б наш рівень життя, від одного конкретного депутата. Хоча, на мою думку, ці вимоги необхідно ставити всьому кадровому складу Верховної Ради України.
Необхідно змінити законодавство про вибори і впровадити виключно пропорційну систему, аби "мажоритарники" не мали доступу до Верховної Ради.
Вирішувати питання, подібні до тих, що прозвучали у відео, повинні органи влади на місцях, а депутати Верховної Ради займатись більш глобальними питаннями, ніж "полагодити дорогу" у конкретному селі.

Відповісти
Була у нього на прийомі в Володимирі.
Молодий, інергійний, толковий.
Не всі взагалі цікавляться політикою, спершу би питали в людей, а то це всеодно що спитати в когось, як їм остання книжка Кінга - коли вони не знають, хто то.
Відповісти
Завидовать нужно молча! Народ, а чего вы добились к 34 годам? А?! Активный, молодой парламентарий,и в плавках возле Балтийского моря ничего-так смотрится!..))Одним словом, - о таком нардепе сейчас Луцк может только мечтать... Нам бы такого!...
Відповісти
Гузь, їдь на базар, ходи по дворах, нема чого ходити в ту раду, зустрічатись з послами, міністрами, вибивати гроші на шахту, субвенції і так далі.
Так виходить?
Що ж має робити депутат?
Він же побував в усіх селах, проводив скрізь прийоми, не пропускає жодного засідання.
Ждем ідентичний матеріал про Івахіва.
Відповісти
Типовий інструктор обкому комсомолу.
Відповісти
Він в Шустера оправдує сєню кроліка значить вони разом причетні до покращення
Відповісти