Луцькі школярі завітали до поліцейських. ФОТО

Луцькі школярі завітали до поліцейських. ФОТО
У Головному управлінні Національної поліції провели День відкритих дверей.

Цього разу у гості до правоохоронців завітали учні 5 класу Луцької спеціалізованої школи I-III ступенів №5, - повідомляють ГУНП у Волинській області.



Діти відвідали чергову частину управління, де їм розповіли про особливості роботи підрозділу, колцентр екстреної лінії «102», побачили службові автомобілі. Школярі також мали можливість спробувати себе в рукопашному бою, майстер-клас з якого провели бійці роти міліції особливого призначення ГУНП у Волинській області.

Інспектор сектору ювенальної превенції в області Валерій Вавілов розповів дітям про правила поведінки у повсякденному житті, та наголосив про недопустимість порушення закону. Крім цього, правоохоронець роз'яснив учням як потрібно поводитися у екстремальних ситуаціях і застеріг аби вони не стали жертвамипротиправних посягань.

«Подібні заходи ми проводимо постійно, адже діти повинні поважати роботу поліцейського, і, перш за все, бачити у ньому друга, захисника і порадника», – зазначив інспектор сектору ювенальної превенції в області Валерій Вавілов.






















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.