Представники Волині та Донеччини підписали меморандум про співпрацю. ФОТО

Представники Волині та Донеччини підписали меморандум про співпрацю. ФОТО
Представники Волині та Донеччини вирішили співпрацювати. Меморандум про співпрацю між Ковелем та Нікольським був підписаний 7 квітня в місті залізничників.

Місяць тому, перебуваючи з робочим візитом на Волині народний депутат України від фракції Блок Петра Порошенка Дмитро Лубінець зустрівся з Ковельським міським головою Олегом Кіндером, аби обговорити перспективи співпраці з Нікольським (Донецька область).

Градоначальник запевнив, що хоче аби Схід і Захід був разом, тож посприяє налагодженню.

Вчора, 6 квітня, делегація з Володарського району (Нікольське раніше носило назву Володорське, нещодавно перейменоване, однак процес перейменування району триває досі, - ред.) прибула у Ковель. За два дні жителі Донеччини мають нагоду познайомитись з культурою Волині, відвідати спортивні, світні, культурні заходи, перейняти довід співпраці з іноземними партнерами та налагодити відносини з колегами на Заході України.

Сьогодні ж, 7 квітня, відбулось урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Ковельським міським головою Олегом Кіндером та Нікольським селищним головою Олегом Відносини будуть задекларовані не лише на папері, адже вже на Великдень 25 діток з Нікольського приїдуть до Ковеля, аби познайомитись з традиціями та відсвяткувати Христове Воскресіння на Заході.

Народний депутат України Дмитро Лубінець зазначив, що йому приємно починати таку важливу справу в чудове свято Благовіщеня. Він подякував усім ковельчанам за майбутню співпрацю і за допомогу, яку вони вже давно надають військовим та жителям Сходу. «Нам давно потрібно було зміцнювати зв’язки всередині держави», - переконаний він. Народний депутат України запевнив, що жителі Сходу хочуть жити в Україні і щоб вона була міцною європейською державою. «Через таку співпрацю ми зшиваємо Україну», - переконаний Дмитро Лубінець.

Від себе він подарував обом міста «спільний» герб, який виготовлених майстрами зі Сходу. В свою чергу делегації з Ковеля та Нікольського обмінялись сувенірами.
















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Представники Волині та Донеччини підписали меморандум про співпрацю. ФОТО
07 квітень, 2016, 18:37