У Луцьку проводили гімнастику з нагоди Всесвітнього дня здоров'я. ФОТО

У Луцьку проводили гімнастику з нагоди Всесвітнього дня здоров'я. ФОТО
Проведенння гімнастики до занять у ЗНЗ області «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я в Луцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15.

7 квітня 2016 року у всіх загальноосвітніх навчальних закладах Волинської області проводили гімнастику до занять «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який організували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням освіти, науки та молоді облдержадміністрації, - повідомляють організатори.

Мета цього масштабного заходу полягає в презентації ранкової гімнастики як основного чинника формування сталої звички регулярних занять фізичною культурою і спортом та ведення здорового способу життя.

Працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали на проведення ранкової гімнастики до занять у коммунальний заклад «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15».

Поспілкувавшись із директором школи Романюк Світланою Володимирівною, яка розповіла, що за день перед цим заходом вчителі школи повідомили діток про те, що відбудеться гімнастика до занять «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

З самого ранку стало зрозуміло: цей день стане особливим. Всі учні і майже всі вчителі  прийшли  до школи у спортивному одязі, щоб долучитися до запланованої спортивної програми. Учні 1-4 класів робили гімнастику до занять на шкільному подвір’ї, а учні 5-11 класів – на спортивному майданчику зі штучним покриттям. У проведенні гімнастики до занять вчителям фізичної культури допомагали учні старших класів, тому гімнастика пройшла дуже весело!

Вчителі фізичної культури розповіли учням про користь гімнастики до занять й те, як вірно її виконувати, а щоденний комплекс легких фізичних вправ – це той достатній мінімум, який налаштовуватиме учнів на активний навчальний день та підтримуватиме їх здоров’я.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку проводили гімнастику з нагоди Всесвітнього дня здоров'я. ФОТО
08 квітень, 2016, 22:53