Кварцяний вигнав з «Волині» двох гравців

Кварцяний вигнав з «Волині» двох гравців
Польовий і Богданов залишили "Волинь".

Після розгромної поразки в Кубку України від "Зорі" (0: 5) головний тренер Волині Віталій Кварцяний вирішив позбутися двох футболістів - Володимира Польового та Андрія Богданова, - повідомляє "SportArena".

Після катастрофічного для Волині матчу 1/4-й фіналу Кубка України у складі хрестоносців стався класичний для луцького клубу «розбір польотів». Після матчу Віталій Кварцяний на прес-конференції прямо натякнув на те, що результат пов'язаний зі «стратегічно антифутбольними діями деяких футболістів».

По дорозі до Луцька конфлікт в команді між тренером і частиною гравців продовжився, і додому в клубному автобусі не доїхали двоє футболістів - захисник Володимир Польовий та хавбек Андрій Богданов. Як виявилося, Кварцяний вирішив відрахувати цих гравців з команди. Мотивація такого рішення на цей момент невідома. Орендований "Волинню" у Дніпра Польовий має намір перейти в дніпропетровську команду.

Також відомо, що раніше, після нічиї з Чорноморцем в 20-му турі "Волинь", швидше за все, покинув Віктор Хомченко. Йому після матчу Віталій Кварцяний наказав здати форму і більше не з'являтися в команді. В результаті Хомченко не було в заявці "Волині" в матчі проти "Зорі".

Нагадаємо, наступний матч чекає "Волинь" у неділю, 10 квітня. Це буде виїзд до Києва на матч 21 туру УПЛ проти "Динамо" (початок зустрічі - о 19:30).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За тим "тренером" вже давно "палата" плаче і чекає! :)
Відповісти
Обидва в команді. Були на ранковому тренуванні
Відповісти
Стаття бредова. Усі футболісти в команді.
Відповісти