Волинських юнаків запрошують в армію

Волинських юнаків запрошують в армію
Призовні комісії в районах волинської області розпочнуть роботу з 1 жовтня цього року.

Про це йдеться на сайті Волинської облдержадміністрації.

Розпорядження «Про проведення призову громадян України на строкову військову службу на території області у жовтні – листопаді 2012 року» підписав голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук 21 серпня цього року.

У жовтні – листопаді цього року триватимуть заходи з призову чоловіків, яким до дня відправки у військові частини виповнилося 18 років і які не мають права на відстрочку від призову на строкову військову службу, а також громадян України старшого призовного віку, які втратили право на відстрочку.

З 3 до 12 вересня цього року відбудеться медичний огляд призовників лікарями-спеціалістами, які входять до складу військово-лікарських комісій, а також підготовчі заходи, пов’язані з обстеженням, лікуванням та вивченням стану здоров’я призовників.

Щоб юнакам йти до лав Збройних сил було веселіше, управління культури і туризму облдержадміністрації на період призову організує показ кінофільмів та спланує виступи мистецьких колективів, діячів культури, лекторів. Також обіцяють організувати тематичні виставки в обласному збірному пункті.

Тих, хто ухилятиметься від виконання військового обов’язку, шукатимуть міліціонери. Втікачів затримуватимуть і відправлятимуть на призовні дільниці, у військові комісаріати або органи місцевого самоврядування, що здійснюють військовий облік.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: армія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ха , спочатку хай мене знайдуть !
Відповісти
Останні новини
Волинських юнаків запрошують в армію
21 серпень, 2012, 16:36