У Луцьку презентували історію народу. ФОТО

У Луцьку презентували історію народу. ФОТО
Сьогодні, 8 квітня, у приміщенні бібліотеки Східноєвропейского національного університету імені Лесі Українки презентували фотовиставку та нові книги газети "День".

Зовсім нещодавно головний редактор газети "День" Лариса Івшина отримала звання почесного професора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, а уже сьогодні вона разом із керівництвом університету презентувала фотовиставку та збірки книжок цієї газети.

Головним посланням, яке під час заходу намагалися донести усім присутнім, було те, що навіть під час важкого періоду в країні потрібно вчитись, потрібно вчити свою історію та будувати країну уже одягнувши бронежилет із знань.

Для того, щоб придбати книги та подивитися на виставку, зібралося багато студентів, представників влади та просто небайдужих лучан.
Під час проведення презентації міські та районні школи отримали у подарунок збірки книг, які, на думку організаторів, повинні бути у кожній шкільній та домашній бібліотеці.

Фотовиставка зачіпає душу кожного, нагадує ще раз, як це все було та чому не можна залишатися байдужими.

"Ніякий агресивний сусід не зможе забрати у нас нашу ідентичність, єдність, якщо ми будемо користуватися своєю історією. Наша фотовиставка жива, вона хвилює, показує, скільки в країні болю і героїзму," - розповіла Лариса Івшина.

"Переглядаючи ці фотографії, виникають надзвичайні емоції, відчуваєш те, що хотів передати автор. Я дуже вдячна Ларисі Олексіївні та газеті, що вони ось так зберігають історію. Це історія емоцій, історія любові, традицій українського народу, історії катастроф і тріумфу," - поділилася враженнями проректор СНУ Анна Левчик.

Переглянути фотовиставку впродовж двох тижнів зможе кожен бажаючий, завітавши у бібліотеку СНУ, а також придбати книги та збірки газети "День" можна на їх сайті.






















































































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку презентували історію народу. ФОТО
08 квітень, 2016, 17:55