Присяга та дембель луцьких прикордонників. ФОТО

Присяга та дембель луцьких прикордонників. ФОТО
Сьогодні, 8 квітня 2016 року, в управлінні Луцького прикордонного загону відбулися урочисті заходи з нагоди складання військової присяги на вірність народові України прикордонниками, нещодавно прийнятими на військову службу за контрактом.

Чотири військовослужбовці, три з яких дівчини, зі зброєю в руках поклялись обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканність, - повідомляє прес-служба прикордонників.

Крім цього, персонал прикордонного загону вшанував військовослужбовців четвертої хвилі мобілізації, які відслужили встановлені строки та звільняються в запас. Під час проходження служби військовослужбовці отримали практичні знання і вміння з охорони державного кордону та показали, що здатні працювати в нових умовах, забезпечувати якісне виконання покладених на них завдань.

Частина військовослужбовців, які звільняються в запас, виконували обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції, де вони з усією відповідальністю захищали мир та спокій Батьківщини.

Перед вишикуваними на плацу охоронцями кордону виступив Голова ветеранської організації Луцького загону, почесний прикордонник України, генерал-лейтенант у відставці Аркадій Яворський. Він побажав молодим прикордонникам наснаги в опануванні професією, а військовослужбовцям, що звільняються в запас, висловив велику офіцерську та батьківську вдячність.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Присяга та дембель луцьких прикордонників. ФОТО
08 квітень, 2016, 18:56