Футбольний клуб «Волинь» перейменують у ФК «Луцьк»

Футбольний клуб «Волинь» перейменують у ФК «Луцьк»
Під час зустрічі зустрічі керівництва ФК «Волинь» із вболівальниками, футболістами, тренерами і працівниками клубу повідомили, що луцька команда продовжить своє життя, проте, у новому форматі.

Про це повідомляє Футбол 24.

Новостворений ФК «Луцьк» отримає нових акціонерів, якими стануть представники фан-руху «Волині». Також керівники клубу запевнили, що ніхто не відмовиться від фінансування команди, більше уваги приділятимуть розвитку дитячого футболу на Волині. Залишиться зі своїми підопічними і головний тренер Віталій Кварцяний.

Як зауважив на початку зустрічі інвестор «Волині» Ігор Палиця, в такому форматі він з колективом та людьми, яким небайдужий спорт, ще не збирався, проте, цього вимагає ситуація.

«При тому всьому, що команда «Волинь», яка сьогодні грає в Прем’єр-лізі, є зовсім іншою юридичною компанією. Але через те, що є назва «Волинь», приймається рішення перекласти зобов’язання на команду існуючу, знімають очки і грати не дають», - пояснив Ігор Палиця.

Ігор Палиця запевнив, що «Волинь» дограє нинішній сезон і не матиме жодних боргів перед командою та працівниками - за станом на зараз зарплату працівникам не боргують, а футболісти отримали гроші за січень. Але далі клуб гратиме під назвою ФК «Луцьк». Оскільки залишивши стару назву, пройшовши шлях від аматорської ліги до Прем’єр-ліги, є ризик знову отримати штрафи. Також Ігор Петрович запевнив, що клуб і надалі фінансуватимуть.

Наразі ФК «Луцьк» не має офіційних засновників чи власників, відтак, Ігор Палиця запропонував фанам клубу зорганізуватись і отримати по 1 акції клубу без жодних матеріальних зобов’язань. Таким чином, з його слів, вони зможуть брати участь в роботі клубу і бачити витрату коштів «з середини», зробивши процес прозорим.

На запитання фанів про Федерацію футболу Волині головний тренер Віталій Кварцяний запевнив, що структура не припинила свою роботу і працюватиме і надалі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кідали.
Відповісти
Жалівся Палиця, що фінансує клуб з 2010 року і його ніхто не розумів, коли пояснювали ситуацію з боргами, ні ФФУ ні Прем'єр-Ліга... А що тут розуміти, коли по контрактам людям не заплатили? Рахує, що всі інші дурні і нічого не розуміють у футболі, а він буде повчати? Ну так вирок УЄФА винесло, може з ними сперичатись буде, чи з Лозаною, яка теж відмовила і наказала СПЛАТИТИ!!! Чергова локшіна, разводняк і мідна кришка на волинському футболі!!!
Відповісти
Палиця просто красень,"дякуємо" за Волинь і розвиток футболу
Відповісти
Останні новини
Футбольний клуб «Волинь» перейменують у ФК «Луцьк»
08 квітень, 2016, 23:34