Конфлікт на Волинській митниці триває. ВІДЕО

Конфлікт на Волинській митниці триває. ВІДЕО
Конфлікт на Волинській митниц триває між старим митниками та новим керівником Волинської митниці Олександром Шавлаком.

Призначення керівником Волинської митниці Олександра Шавлака викликало незадоволення старих кадрів на митниці і вони під керівництвом старого заступника голови митниці Юрія Терещука вирішили організувати профспілку, яка вимагає усунити нового начальника, - повідомляє depo.ua.

Наприкінці березня цього т.в.о керівника Волинської митниці призначено Олександра Шавлака, який раніше працював у Чернігові, що викликало несамовите обурення усіх старих кадрів на митниці, оскільки Шавлак почав чистки на митниці. Лідером "фронди" став заступник керівника митниці Юрій Терещук, який в терміновому порядку очолив профспілкову організацію митниці, збори якої до цього не організовувалися два роки.

Про Терещука слід знати, що він зять скандального прокурора Волинської області Андрія Гіля, а свою кар'єру на митниці з липня 2010 року. Цікаво, що до цього він був лише головним спеціалістом управління архітектури Луцької міськради і до митної справи не мав жодного стосунку. Звісно, Терещуку не хочеться розставатися з високими посадами та своїм впливом і вже в якості "профспілкового боса" він засипав ОДА та керівника ДФС Романа Насірова проханнями вигнати нового шефа митниці. Більше того, "профспілки" почали безстрокову акцію під стінами ОДА з наметами. Симптоматично, що, коли раніше до Шавлака вже змінювався керівник митниці і в Луцьк переходив Юрій Мацібора з Вінницької митниці, то жодних профспілкових виступів не було, але з іншого боку – Мацібора і не робив жодних різких кадрових рухів.

Подробиці на відео, - повідомляє 112.ua.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Неугодний бо не дають красти. І починають видавлювати за рахунох простих людей. А людям що не однаково -треба свою рооту робити. А начальничкі бються за крісла і за бабки
Відповісти
ще будинок не добудував в боголюбах злодюга
Відповісти
Який конфлікт? Рейдерське захоплення митниці контрабандистами за допомогою місцевої влади начолі з Гунчиком, що лобіює інтереси Романа-митника! Невже не зрозуміло? :)
Відповісти
Що палиця не може свого пропхати?
А роман давно повинен був сидіти в зоопарку
Відповісти
Мітингую разом з усіма, і хочемо ми громадського обговоркння кандидатури( добре якщо то буде наш земляк). Шавлак , шлапак чи будь хто інший байдуже - головне прозорість, а не ставленики Яцинюка крадія
Відповісти