У Луцьку працівники ПриватБанку прибирали і садили дерева в парку ім. Лесі Українки. ФОТО

У Луцьку працівники ПриватБанку прибирали і садили дерева в парку ім. Лесі Українки. ФОТО
9 квітня по всій Україні ПриватБанк проводить уже 16-й рік поспіль “зелений” суботник.

Банкіри, клієнти та партнери фінансової установи в усіх областях прибирають та озеленювають парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Відповідальні за організацію проведення понад 2 тисячі відділень ПриватБанку, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

У Луцьку на “зелену” толоку до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, що на вул. Глушець, прийшло майже 150 працівників Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку. Дружній молодий колектив фінансової установи прибрав частину парку. Гуртом позгрібали сухе листя та гіляччя, вивезли гнилі дерева та висадили більше сотні нових дерев: дубів, горіхів, вишень. Із них 30 плодових, а 70 - ти дали так би мовити “нове” життя. Їх у переддень толоки, проріджуючи парк 900-річчя, викопали, а вже сьогодні висадили в центральному парку Луцька. Цьогорічна толока відбулася під гаслом «Зробимо країну зеленою!».

















“ Коли прокидається природа і все навколо зеленіє, ми хочемо щоб наше місто, в якому живемо та працюємо, зробити кращим, чистішим, тому цю гарну справу ми щороку робимо разом усім колективом банку. Беремо дітей, тому толока вже стає “родинною” банківською справою, бо показуємо своїм дітям як треба працювати і дбати про рідне місто. Щороку на толоці разом зі мною й мої колеги, бо ми одна команда,- каже директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів.”





Керівник найбільшої фінансової установи на Волині разом із сином Северином та своїми заступниками посадили в парку декілька десятків дерев.

Схоже, найсумліннішою та найстараннішою помічницею на зеленій толоці була чотирічна Анна Шкоба - донечка керівника Луцького відділення №14 ПриватБанку Юлії Шкоби.

Дівчинка як і вдома матусі, так і в парку в усьому допомагала дорослим. Та найбільше малечі сподобалося садити дерева.











Родина Божидарників завжди та всюди разом. Приклад гарної міцної волинської родини: чоловік Тарас - професор, ЛНТУ, дружина Наталія - керівник віддаленого відділу з телемаркетингу Департаменту “Вихідні дзвінки” у м.Луцьку. Разом із дітьми подружжя й на зеленій толоці ПриватБанку. Вся сім”я згрібала сміття.

Цьогорічна толока ПриватБанку в Луцьку направду стала родинною, бо працівники взяли до парку навіть кількамісячних своїх малюків і підтримували своїх колег.

“На свіжому повітрі й добре благородну справу робити, а ще з усмішками та хорошим настроєм гуртом велику ділянку в парку прибрали оперативно. І тут плануємо зробити алею ПриватБанку та завжди за нею доглядати, щоб лучани могли гарно проводити свій час, гуляти в гарному місці, - розповідає керівник напрямку підтримки і розвитку Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Лучко - Толока сьогодні в усіх містах і районних центрах Волині, де є відділення ПриватБанку.”

До слова, торік у “зеленій” толоці взяли участь понад 150 тисяч небайдужих людей із 1 360 міст України. За підсумками «зеленої» ініціативи банку прибрали 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезли 1 500 тонн сміття, висадили 20 000 молодих саджанців (це майже 20 гектарів лісу). Разом із банком проводять свої суботники великі підприємства, серед яких сотні українських компаній, бюджетні установи, заводи та футбольні клуби.













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не впізнати працівників. як дворники
Відповісти
люди після трудового тижня повинни відпочивати, а не виконувати чужу роботу.совок
Відповісти
зміна діяльності (розумова на фізичну або навпаки) - це і відпочинок
Відповісти
дуже Гуд знаєм куди іти на шашлики
Відповісти
так ось хто на робив сьогодні диму цікаво чи працівники поліції відреагують на порушення закону???
Відповісти
То вже можна спалювати сухе листя, чи то виняток?
Відповісти
молодці
Відповісти
Останні новини
У Луцьку працівники ПриватБанку прибирали і садили дерева в парку ім. Лесі Українки. ФОТО
09 квітень, 2016, 17:45