Волинянина зловили на продажі опію

Волинянина зловили на продажі опію
34-річний ковельчанин організував наркотичний бізнес, який приносив йому непогані прибутки: чоловіка затримали на гарячому.

Про це 21 серпня повідомила прес-служба волинської міліції.

Сировину для наркотичних засобів чоловік збирав по всьому району, а потім вдома, маючи певні навики і необхідне для приготування опію ацетильованого обладнання, готував «товар» для подальшої реалізації. В основному спритник продавав наркотичні засоби молодим людям.

Отримавши оперативну інформацію, правоохоронці на гарячому затримали торговця дурманом. При обшуку у чоловіка виявили близько 15 см3 опію ацетильованого, який за цінами чорного ринку вартує 3000 гривень.

З’ясувалося, що невдовзі до цього вночі ковельчанин поїхав машиною в район у пошуках сировини. У селі Велицьк на земельній ділянці, що належить місцевому 50-річному мешканцю, викрав 105 рослин снодійного маку, який, зі слів господаря, є самосівом і ріс, так би мовити, для приготування пиріжків.

Згодом «зварив» наркотики, які й намагався збути. Вдома у спритника також вилучили макову соломку та обладнання для приготування наркотичних засобів.

Нині правоохоронці проводять перевірку, вирішується питання про порушення щодо ковельчанина кримінальної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянина зловили на продажі опію
22 серпень, 2012, 09:25