За минулу добу бойовики 91 раз обстріляли позиції сил АТО

За минулу добу бойовики 91 раз обстріляли позиції сил АТО
Ситуація на сході України продовжує загострюватися. Минулої доби кількість обстрілів позицій сил АТО рекордно зросла. Російські найманці 91 раз стріляли з озброєння танку, мінометів різних калібрів, кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї,

Повідомляє УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зокрема, вогневі удари зі зброї калібру 120 та 82-міліметри було нанесено ворогом 11 разів по Авдіївці з напрямків Мінерального, Ясинуватої та Яковлівки. А по українських захисниках Широкіного бойовики цілили 12 разів виключно зі сторони Саханки.

Також вогневих ударів з мінометів було завдано у напрямку опорних пунктів Збройних Сил України в районах Новотроїцького, Талаківки і Павлопіля.

«З озброєння танків незаконні збройні формування стріляли у районі оборонних позицій Луганського, де по нашим підрозділах здійснено 15 пострілів із калібру 125мм», — йдеться у повідомленні прес-центру.

Слід зауважити, що більше половини випадків порушення режиму тиші бойовиками було здійснено в період з 17 до 24 години, коли спостерігачів ОБСЄ не має поблизу лінії розмежування.

Незважаючи на натиск ворога підрозділи сил АТО продовжують контролювати ситуацію. За вказаний період вони змушені були 17 разів відкривати вогонь у відповідь.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чомусь спало на думку порівняти Шоколадного батончика з Надією Савченко. Вона могла здати своїх і отримати за це гроші. Вирішила: краще померти, ніж жити з ганьбою. Залишиться в новітній історії України. Про неї будуть писати в підручниках. Яка в неї посада? Людина, більш ніякої. Яка посада в батончика? Найвища в країні. Він відповідає за 42 мільона людей. Що він зробив? Вивів гроші в офшори... не всі люди - люди.
Відповісти
Останні новини
За минулу добу бойовики 91 раз обстріляли позиції сил АТО
10 квітень, 2016, 08:34