Луцький зоопарк перевірятиме спеціальна комісія

Луцький зоопарк перевірятиме спеціальна комісія
Депутат Луцької міської ради Андрій Козюра виступив з ініціативою про створення депутатської тимчасової комісії, яка б перевірила діяльність комунального підприємства «Луцький зоопарк».

Ініціативу 21 серпня підтримала комісія міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження.

Андрій Козюра каже, що стан справ у зоопарку останнім часом викликає занепокоєння. Відтак, створення комісії допоможе розібратися? чому репутація звіринцю погіршується і як вийти з цієї ситуації.

«Навколо Луцького зоопарку згущаються хмари, бо всіх це питання цікавить. З дитиною туди певно ліпше не йти, бо сильно боляче стає як дивишся на цих тварин і шкода їх стає. Чи це в силу того, що недостатньо фінансування, чи в силу інших обставин, але останнім часом у ЗМІ з’являються інформаційні приводи, які стосуються зоопарку і вони не зовсім приємні для нас всіх, крім того є звернення до мене від мешканців міста», - каже Козюра.

Його колега Василь Гриб підтвердив, що зоопарк переживає нелегкі часи. Депутат каже, що діти тікають від кліток з ведмедями, адже ті нещасно виглядають, наче в’язні концтаборів.

Андрій Козюра пропонує, аби комісія працювала до 1 жовтня. За результатами свої роботи, вона повинна розробити висновки та рекомендації щодо системи заходів покращення роботи комунального підприємства і при потребі підготувати пропозиції щодо зміни керівного складу цього закладу.

До складу комісії повинні увійти згідно з проектом рішення семеро обранців. А саме Андрій Козюра, Роман Бондарук, Сергій Григоренко, Рустам Дячук, Юрій Вега, Олександр Плісецький та Андрій Разумовський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КАКАЯ ОТВРАТИТЕЛЬНАЯ РОЖА!
Відповісти
До складу звіринцю повинні увійти... - це як??
Відповісти
Останні новини
Луцький зоопарк перевірятиме спеціальна комісія
21 серпень, 2012, 18:12