Луцькі патрульні влаштували свято для луцької малечі. ВІДЕО

Луцькі патрульні влаштували свято для луцької малечі. ВІДЕО
Луцька патрульна поліція вчора, 10 квітня, відзначала 100 днів роботи.

З цієї нагоди маленьких лучан та їх батьків запросили на Театральний майдан, щоб поспілкуватися зі шкільними офіцерами поліції, пограти в ігри, отримати подарунки за участь у конкурсі малюнків і спробувати на собі, як це – бути патрульним, - повідомляє Громадське.Волинь.

«Сьогодні тут більше 10 патрульних, близько сотні діток. Я навіть думаю, що такі акції ми зробимо щомісячними. Будемо виходити, будемо спілкуватись. Це поглиблює довіру», – зауважила прес-секретар патрульної поліції Луцька Ольга Бузулук.

Під час заходу як батьки, так і діти отримали довідкову літературу, яка пояснює найпростіші правила і обов’язки громадян.

«Раніше казали: «Прийде забере міліція”. Пам’ятаєте? То тепер це навпаки - стимул для дитини. Мовляв, дивись, це поліція – значить це безпечно», – розповіла лучанка Наталія Семенюк.

Цього дня дітям можна було робити все: фотографуватися із людьми у формах, сидіти в їхніх машинах і навіть запрошувати їх разом малювати крейдою.

«Мені дуже сподобалося фотографуватися і надягати бронежилет. Він дуже важкий. Казали, що аж 5 кілограмів важить, – розповіла маленька лучанка Катерина Луцюк. – Якщо би не було поліцейських, то світ весь був би у аваріях і лікарнях».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скоро патрульні пішки ходити будуть!!! шино монтаж за свої кошти, мийка за свої, пального на пріус на зміну 20л.. спортзала вже немає бо непроплатили коштів немає, норм реформа!!!!шкода хлопців які повірили що дійсно щось зміниться
Відповісти
На 20 л на пріусах в добу можна півсвіту обїздити
Відповісти
Останні новини
Луцькі патрульні влаштували свято для луцької малечі. ВІДЕО
11 квітень, 2016, 12:22