У Луцьку муніципали демонтують бар, знову зі скандалом. ФОТО

У Луцьку муніципали демонтують бар, знову зі скандалом. ФОТО
Луцькі муніципали вже почали демонтовувати бар «Замковий», що поблизу зупинки «Старий ринок». Розібрали барну стійку, винесли холодильне обладнання. Як на місце прибув власник, якого попередили друзі.

«Мене повідомляє про демонтаж. Але документи були складені з помилкою. Я не є підприємцем, я – директор фірми «Колос», власністю якої є бар «Замковий». Побачивши помилку – подав до суду. Це було тижня два тому. Рішення суду ще нема! І тут мені повідомляють, що ламають заклад. Приїхав – все повиносили, касу описали», - бідкається директор Ярослав Чисюк.

«Тимчасова споруда «Бар Замковий» існувала понад 10 років незаконно на вул. Глушець,1. Розсадник антисанітарії та «наливайки» на Центральному ринку впритул до зупинки громадського транспорту», – йдеться на сторінці Департаменту Муніципальної Поліції Луцької міської ради в ФБ.

«Цей заклад перебудовували чотири рази. Під ним – проводи високої напруги. Підприємця попереджали, що в семиденний термін демонтують. Минуло 20 днів. А те, що він каже, що він не підприємець, а ще хтось, то таких у мене пів-Луцька. І усі в суди подають. Департамент муніципальної поліції ще жодного не програв», - прокоментувала начальник Департаменту Юлія Сиротинська.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Своїх не чіпають
Відповісти
Це не бар, а вигрібна яма. Це мухи, сморід, розсадник хвороб, сифіліс, гонорея. Колись зайшов, подивився, і потягнуло на блювоту. Поважаюча себе людина в цей нужник не зайде. В місті треба наводити порядок. Слава Україні! Слава муніципалам!
Відповісти
Нещасний. Один раз зайшов - і одразу підчепив сифіліс і гонорею. Перевірятись частіше треба. І менше лазити, де не треба.
Відповісти
осел похмелись ато бар увозять.
Відповісти
А туристам куди піти?
Це придушування малого бізнесу - основа економіки.
Відповісти
На одну ригаловку менше:-)
Відповісти
Не за це стояв Майдан.
Відповісти
Та ти ШО. пРОСНУВСЯ. За бізнес жидків стояв мабуть. ІДИ НА МАЙДАН РОГАМИ В ЗЕМЛЮ ПОСТУКАЙ. БО КОПИТА ВЖЕ ВІДБИЛИ КОЛИ СКАКАЛИ.
Відповісти
клоака! Антисанітарія - це гарно! Національна риса..
Відповісти
когда демонтируют миниПавильоны на территории Старого Рынка на земле что возле остановки выделена под стоянку автомобилей? Откаты не дают возможность сделать сие мероприятие???
Відповісти
Останні новини
У Луцьку муніципали демонтують бар, знову зі скандалом. ФОТО
11 квітень, 2016, 14:03