Усі шляхи ведуть... на Волинську митницю: результати опитування

Усі шляхи ведуть... на Волинську митницю: результати опитування
Уже кілька тижнів відбуваються "розбірки" навколо питання щодо Волинської митниці. Новий керівник викликав хвилю протестів як серед самих працівників митниці, так і серед активістів.

Редакція ВолиньPost теж не могла залишитись осторонь цієї проблеми. Тож упродовж минулого тижня наші читачі мали можливість взяти участь у голосуванні "Які, на Вашу думку, реальні причини протесту проти нового керівника митниці на Волині?"

З великим відривом лідируючу позицію зайняв варіант "Нове керівництво руйнує налагоджені схеми" - так відповіли 44% читачів (153 голоси).

На другому місці опинилось твердження "Місцеві митники бояться втратити роботу". Саме так проголосували 17% волинян (59 осіб).

Далі - відповідь "Останнім часом пікетують всі, кому не ліньки". Цієї думки дотримуються 14% опитаних (50 голосів).

А останню позицію розділили варіанти відповіді "Працівники митниці втомилися від частої зміни керівництва" та "Мені байдуже". За них проголосували по 7% гостей нашого сайту (26 осіб).

Всього участь в опитуванні взяли 347 людей.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а ви запитайте простих митників тільки не модних
Відповісти
Ситуація на митниці показує гнилість влади в країні, відсутність будь-яких намірів боротися з корупцією і тотальну присутність намірів красти, як і крали. Інакше за цього президента бути не може. Бо ще в свою коротку бутність головою Ради безпеки в часи Юща Порох переправляв нерозмитнені фури через кордон.
Відповісти
Хабарники і котрабандисти поділилися із Палицею і з Гунчиком А Гіль з Никитюком і далі хочуть контролювати мільярдні потоки(розслідування ТСН по 2 мільярди доларів)...
Відповісти
З кожного автобуса ці хапуги теж гребуть хабар ,а про бусики і автомобілі нема мови .
Відповісти
ми скоро опублікуєм схеми за якими працювали микитюк, коцон, якобчук, як розприділяли кошти, як ішли і звідки кошти з яких матчукових фірм і т. д.будете здивовоні та розцінки.
Відповісти
В податковiй не згiднi, що керiвник гирикович
Відповісти
ви знаєте, що люди, які їдуть через кордон,хочуть заробити, а щоб заробити для себе - то треба схитрувати (не хочеться ж державі по закону віддавати більшість прибутку ) то чого тоді всі дивуються чому скрізь треба дати . не давайте, робіть все по закону , не возіть бусами, автобусами тощо, і тоді з часом може щось зміниться , а так - попит породжує пропозицію і навпаки, люди самі винуваті в тій ситуації, що склалась. потрібно починати з себе, змініться самі і зміниться весь світ
Відповісти
Останні новини
Усі шляхи ведуть... на Волинську митницю: результати опитування
11 квітень, 2016, 16:32