Чоловік збив 74-річну пенсіонерку

Чоловік збив 74-річну пенсіонерку
У Нововолинську чоловік збив 74-річну пенсіонерку: травмовану жінку було госпіталізовано.

Про це 22 серпня повідомила прес-служба волинської міліції.

21 серпня надійшло повідомлення про пригоду, яка трапилася в Нововолинську на проспекті Перемоги. Прибувши за вказаною адресою, працівники ДАІ встановили, що близько 10 год. 10 хв. 24-річний житель Нововолинська за кермом «Fiat Scudo», на дорозі з одностороннім рухом, прямуючи заднім ходом, від’їжджав із стоянки і збив пішохода. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала 74-річна жителька Нововолинська.

Цього ж дня ДТП близько 13 год. зареєстровано на автодорозі Доманово – Ковель – Чернівці – Тереблече. 24-річний водій автомобіля «ВАЗ 2108», повертаючи ліворуч, не пропустив скутер «Вайпер», який рухався в зустрічному напрямку. У результаті зіткнення водій мопеда отримав травми і був госпіталізований у Ковельську ЦРЛ.

Окрім того, приблизно о 14 год. 45 хв надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі Київ – Ковель – Ягодин. При виїзді на місце пригоди було встановлено, що 41-річний водій, рухаючись із другорядної дороги на головну автомобілем марки «Фольксваген», не пропустив автомобіль БМВ, який прямував у напрямку державного кордону. Внаслідок пригоди водій і пасажир автомобіля «БМВ» отримали тілесні ушкодження та доставлені в Любомльську ЦРЛ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.