Касько: В мене немає і ніколи не було двох квартир. ВІДЕО

Касько: В мене немає і ніколи не було двох квартир. ВІДЕО
Екс-заступник генерального прокурора України Віталій Касько заявив, що в його приватній власності знаходиться лише одна квартира, на яку наразі накладено арешт.

Про це він заявив в ефірі Громадського, коментуючи інформацію про те, що він нібито двічі отримував службове житло від Генпрокуратури, яке згодом було приватизоване.

«В мене немає двох квартир. І ніколи не було. В мене в приватній власності є лише одна квартира, в якій я проживаю, і на яку накладено арешт», – сказав Касько.

За його словами, він отримав єдину службову квартиру від ГПУ в 2008 році, а заяви, про службову квартиру, яку він нібито отримав у 2002 році, не відповідають дійсності.

«Це не підтверджено жодними доказами. Якби ці докази в Генпрокуратури були – цей документ вже давно гуляв би по соцмережах», – зауважив Касько.

В свою чергу, народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко, підтвердив в коментарі Громадському, що звернувся із запитом до НАБУ з проханням перевірити законність набуття екс-заступником Генпрокурора Віталієм Каськом прав на нерухоме майно.

За словами Луценка, у його розслідуванні щодо напівлегальної приватизації представниками силових структур квартир у Києві з’явилось прізвище Каська.

«Я звернувся до НАБУ за підслідністю. В НАБУ розслідувати відмовились. Я пішов в суд, і суд сказав, що треба розслідувати», – сказав депутат.

Однак він заявляє, що йому не повідомлялось про паралельне розслідування ГПУ у цій справі.

Нагадаємо, раніше у Генпрокуратурі заявили, що Каську повідомлено про підозру у шахрайстві, яке пов'язане зі службовими квартирами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маніпуляція фактами..зрозуміло,що у власності його 1 квартира бо іншу приватизували члени його сімї...але для приватизації її потрібно десь отримати...вот і виходить що Касько 2 отриумував служюбові квартири одну з яких приватизував він,як працівник навіть колишній і ншу службову приватизували члени сімї,які до прогуратури взагалі ніякого відношення немають...
Відповісти
Останні новини
Касько: В мене немає і ніколи не було двох квартир. ВІДЕО
12 квітень, 2016, 03:59