Проект EnglishOK провів захід про Африку. ФОТО

Проект EnglishOK провів захід про Африку. ФОТО
Нещодавно відбувся черговий захід проекту EnglishOK з тематикою Африка. 

Проект EnglishOK здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні та СГО "Молодіжна платформа", - повідомляють організатори. 

Захід відбувався в анти-кафе Innerspace, та вже при вході гостей привітно зустрічали організатори, які подбали про те, щоб учасники почувалися комфортно.

Варто зауважити: при тому, що EnglishOK відбувався повністю англійською мовою, були присутні люди не лише дуже різного віку, а й з різним рівнем володіння мови. Незважаючи на це, всі без труднощів розуміли один одного. 

По центру кімнати, на стіні, висіла карта Африки з прапорами країн, що відразу натякало, про який куточок світу EnglishOK говоритиме цього разу.

Учасники та організатори розглядали загальні факти про континент та заглиблювалися в культуру окремих країн. Наприклад, іноземний студент СНУ з Алжиру зробив презентацію про свою країну та був радий відповісти на запитання учасників. 

«Для мене EnglishOK - це гарна можливість поспілкуватись з цікавими людьми англійською, тому що для підтримки рівня володіння мовою практика - це неабияк важливо. Вчорашній EnglishOK відкрив для мене Африку з нового боку. Розповідь алжирця Халіфа про його рідну країну "вселила" в мене бажання обов'язково відвідати її. В загальному я отримала багато емоцій, познайомилась з великою кількістю хороших людей і просто гарно провела час», - каже Оксана Кльоц, яка вже не вперше відвідує захід. 

Організатори пропонують слідкувати за наступними заходами в соціальних мережах: 

Вконтакті http://vk.com/englishok_lutsk 

facebook https://www.facebook.com/groups/546816068832580/


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хаффід, а не Халіф...
Відповісти