Микола Романюк вручив відзнаки спортсменам, які стали чемпіонами України з плавання. ФОТО

Микола Романюк вручив відзнаки спортсменам, які стали чемпіонами України з плавання. ФОТО
Сьогодні перед початком розгляду основних питань порядку денного міський голова Микола Романюк вручив відзнаки.

Він нагородив Почесною грамотою міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток інформаційного простору міста, об’єктивне висвітлення роботи органів місцевого самоврядування, а також з нагоди 55-річчя від дня народження Заслуженого журналіста України Яцюка Юрія Антоновича, завідувача редакції новин ТВО «Служба інформації», - інформує Луцька міська рада.



За вагомий особистий внесок у популяризацію та розвиток дитячо-юнацького спорту в місті Луцьку, пропаганду здорового способу життя, а також встановлення рекорду України з плавання Подяку міського голови отримали вихованці закладу «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради», чемпіони України з плавання вільним стилем серед юнаків: Петрочук Ілля Костянтинович, Левчук Андрій Вадимович, Пивовар Денис Миколайович, Стахір Олексій Андрійович. Саме вони вибороли золоті медалі, встановивши рекорд України, який утримувався протягом дев’яти років, на чемпіонаті України з плавання серед юнаків, який відбувався з 30 березня по 2 квітня цього року у Білій Церкві. У чемпіонаті брали участь 69 команд, які представляли спортивні школи та клуби із 17 регіонів держави та міста Києва.





Всього змагалися 650 спортсменів. Досягнення луцьких плавців стали найвизначнішими в історії України за останні десять років. Варто відзначити, що КЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву плавання Луцької міської ради» зайняв почесне четверте місце на чемпіонаті України серед 32 ДЮСШ, які брали участь у змаганнях. У цьому й велика заслуга тренерів рекордсменів — Вікторії Мороз, Олександра Сологуба, Олени Наумової та Ольги Корець.



Микола Романюк подякував нагородженим за працю, побажав щастя, міцного здоров’я, нових здобутків та представив Козачук Тамару Іванівну, начальника Луцького об’єднання управління Пенсійного фонду України у місті Луцьку, Назарук Наталію Валеріївну, директора комунального закладу “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, Короля Олександра Анатолійовича, начальника відділу програмно-комп’ютерного забезпечення міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Микола Романюк вручив відзнаки спортсменам, які стали чемпіонами України з плавання. ФОТО
12 квітень, 2016, 11:40