Мер Володимира буде судитись із «Волинською правдою»

Мер Володимира буде судитись із «Волинською правдою»
На щовівторковому брифінгу з місцевими журналістами міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк повідомив, що днями зустрічався із адвокатом та збирається подавати до суду на інтернет-видання «Волинська правда».

Про це повідомляє Володимир Медіа.

"Нехай відповідають за наклепи перед законом, – пояснив мер міста.-Чи вони думають, що можуть спокійнісінько облити людину брудом і вийти сухими з води?"

Нагадаємо, рівно тиждень тому, 5 квітня, з самого ранку місто облетіла звістка про те, що в родині мера Володимира-Волинського Петра Саганюка проводяться обшуки.

Обшуки були не тільки в родині міського голови, а й у матері колишнього голови Володимир-Волинської райради Андрія Оніщука та на підприємстві депутата Володимир-Волинської міської ради, підприємця Вадима Василюка. Проводили їх рівненські правоохоронці, посилаючись на ухвалу Рівненського міського суду. Згідно з оприлюдненими згодом протоколами, складеними після обшуку, правоохоронці так нічого і не знайшли.

Мер каже, що найперше ця новина з´явилася на сторінках уже згаданого інтернет-видання. Далі у мережі почали з´являтися повідомлення, що правоохоронці вилучили значні кошти (біля 6 мільйонів гривень) та документи, в тому числі так звані чорнові записи, бухгалтерські документи (деякі з них начебто оформлені на закордонні фірми), колекції раритетної зброї, антикварні предмети, дорогі годинники та брендові колекційні спиртні напої…

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну і що він у суді докаже якщо обшуки були? на хвіст солі насипить
Відповісти
Перед тим як оприлюднювати - потрібно ретелно перевіряти. А то впаяють халатність, мінімум дисциплінрне стягнення і публічне вибачення. На наступний раз буде думати, що писати.
Відповісти
"Джинса" - це журналістська проституція,а дітей кормити якось треба...
Відповісти
Журналістів ділять на:
бідні бо чесні;
багаті бо прожажні!
Відповісти