Єдиний в Україні магазин коробок – у Луцьку. ФОТО

Єдиний в Україні магазин коробок – у Луцьку. ФОТО
Ми вже так звикли до піци в коробці, що не звертаємо увагу на саму коробку… П’ємо каву, не дивлячись на елегантну даму на стаканчику… Недбало викидаємо коробку із торчинських майонезів… Упаковка, тара вже давно стали звичними атрибутами, яким ми не приділяємо увагу. А дарма, бо це те, що робить наше життя зручнішим.

Цікаво, що усі ці картонні вироби виготовляють на Волині.

Підприємство «Луцьккартон» працює на теренах нашої області вже майже десять років.

«Особисто ми не виготовляємо папір, але загофровуємо матеріали і вже потім виготовляємо різного виду упаковку із гофрокартону.
Скільки працюємо – стільки до нас постійно зверталися: «Продайте ящик, два, три». А ми були раніше орієнтовані лише на великих виробників і оптові партії. Нашими клієнтами були і залишаються великі фабрики, заводи, такі як «Нестле Україна», «Електролюкс», «Фапомед», «Кромберг енд Шуберт Україна» та ін. Але ми вирішили піти назустріч клієнтам і відкрили магазин. Тепер кожен може прийти і купити навіть одну найменшу коробочку, яка йому потрібна», – розповіла засновник ТзОВ «Луцьккартон» і власник магазину упаковки Юлія Колеснік.

Магазин упаковки знайти досить просто – на Набережній поблизу спуску із вулиці Яровиця. Для клієнтів – тут є, де припаркувати авто, продавці вам запропонують каву та покажуть увесь асортимент продукції.

Окрім пакувальних виробів із палітурного і гофрокартону, тут продають «шляпні коробки», круглу упаковку зі шпону, серветки, паперові рушники, паперові пакети, стрейч, різних видів скотч, тощо.

«Поліетиленові пакети ми не продаємо. Найперше, це шкодить екології. А найголовніше – ми «за» паперову упаковку, яка вже давно використовується в усій Європі. Щоправда, із теперішньою економічною ситуацією це дорого для населення. Зараз українці краще придбають поліетиленовий кульок, ніж паперовий. Але ми вже обрали свій шлях на Європу, тому сподіваємося на «еко-майбутнє».

«Ми маємо на меті стати сировинною базою для усіх «рукотворів нашої Волині» і не тільки. Ми не пакуємо подарунків. Є дуже багато чудових професіоналів, які вміють це робити. Нашою ціллю є надати якісний матеріал за найкращою ціною,» – наголосила пані Юлія.

Колектив «Магазину упаковки» запрошує усіх лучан та гостей міста відвідати магазин. Порцію гарного настрою і щирі посмішки на аперитив гарантовано.

P.S. У магазині діють знижки. При покупці 50 виробів тут дають знижку – 5%, коли купують 100 – 10%. При більших замовленнях – комерційну пропозицію кожному клієнту прораховують індивідуально.




















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Річ дуже потрібна. Це дуже круто. Молодці
Відповісти
А ЧОМУ НЕ ПОЗНАЧИЛИ ЩО ЦЕ РЕКЛАМА?
Відповісти
Було б ще крутіше, якби сайт зробив в себе кнопку "повернутись наверх" або "нагору"!!! О це б була жесть!!!
Відповісти
на мишці є посередині між кнопками "колесико" нажимаєш всередину і ведеш мишку догори)))
Відповісти
А в кого ноут,то як?))))
Відповісти
кнопочка 'home' в поміч ;)
Відповісти
Класна річ - коробка. Успіху і процвітання магазину!!!
Відповісти
треба і собі мутнути якісь коробочки -прикраси
Відповісти
хто бачив, в яку ціну там паперові рушники?
Відповісти
14грн, 17грн, 21грн, 25 грн, 36 грн в залежності від виду та якості )
Відповісти
Цікавий, клавіатура барахлить? чи капс-лок заїло ?
Відповісти
Так приємно,що саме Луцьк- і рекламувати за такі досягнення треба вголос-Єдині в Україні.РЕСПЕКТ.
Відповісти
А де вони находятся?
Відповісти
Магазин знаходиться на Набережній. На Гребінки 12.
Відповісти
Номер телефону за яким можна звязатися?
Відповісти
Єдиний в Україні магазин коробок з найбільш незручними в Україні розташуванням! Якщо ви не власник авто, то вам до нього топати і топати, бо жодна маршрутка не зупиняється на відстані менше 1 км від розхваленого магазину, в якому до того ж для "маленької людини", а не для виробників-підприємців ви практично нічого не знайдете((
Відповісти
Доброго дня. Чи можете виготовити коробки для насосних станцій?
Відповісти