СБУ знову прийшла з обшуком до офісу Lucky Labs

СБУ знову прийшла з обшуком до офісу Lucky Labs
Служба безпеки проводить обшук в одному з офісів "Ем Айті Компані", до складу якої входить компанія Lucky Labs - розробник програмного забезпечення.

Про це пише AIN.

За словами співробітниці компанії, причини обшуку невідомі.

Юрист компанії стверджує, що обшук проводиться з порушенням процесуальних норм - перевіряються особисті речі, а також інвентар компанії у пошуках "якихось документів".

Обшук підтвердила і Марія Лісова, директор з персоналу Lucky Labs. За її словами, співробітники СБУ прийшли в офіс, не пред'явили конкретних обвинувачень і почали шукати документи.

Обшук проводиться в другому офісі компанії, розташованому на вул.Краківській. Невідомо, чи проводиться паралельний обшук в офісі у БЦ "Леонардо".

Раніше СБУ випустила прес-реліз, де повідомила про "припинення нелегального онлайн-бізнесу, через який фінансувалися терористи".
Згідно з прес-релізом, СБУ вилучила техніку, а компанією керують росіяни, які "надприбутки від азартного бізнесу виводили в офшорні компанії і на рахунки в РФ".

У Lucky Labs стверджують, що нічого не чули про цю заяву. Чи пов'язана вона з цим обшуком, стверджувати не можна.

Як відомо, у жовтні 2015 року у головний київський офіс компанії Lucky Labs прийшла податкова з обшуком.

Lucky Labs - великий розробник ігор зі штатом понад 300 осіб і п'ятьма офісами в різних країнах - в Києві, Москві, Одесі, на Кіпрі і Мальті. Київський офіс є головним. На рахунку у Lucky Labs понад 90 випущених ігор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Разве, если бы в Лаки Лабс было все в норме, снова пришли?? Компания имеет российских владельцев, они ведут сепаратистскую деятельность, спонсируя террористов на востоке, а мы будем сидеть, сложа руки??? !! Не только закрыть их, надо добиться, чтобы они еще выплатили нам денежную компенсацию. Пусть нашим бойцам идут деньги.
Відповісти
Правильно, в нашей стране нужно всему верить!) Даже если в статье будет написано что, сотрудники компании ели на обед маленьких детей) У нас же образцовые правоохранительные органы.
Відповісти
До чого тут вірити чи не вірити СМІ?
Просто можна логічно і так продумати все, що навряд чи буде "чистою" фірма із корінням з Росії, а на рахунок їх діяльності то тут і так відомо чим вони займаються - онлайн-казино. Чи це нормально?
Відповісти