Через суд намагається поновитись неатестований екс-даішник. ФОТО

Через суд намагається поновитись неатестований екс-даішник. ФОТО
До Головного управління Національної поліції у Волинській області та до двох атестаційних комісій (одна з яких апеляційна) через Волинський окружний адміністративний суд позивається колишній інспектор роти дорожньо-патрульної служби Андрій Бичко.

Чоловік не пройшов переатестацію, подався до апеляційної комісії, проте обидві комісії зробили висновок, що він підлягає звільненню.

На суд з'явився позивач зі своїм представником та начальник юридичного відділу ГУ НП у Волинській області. Члени апеляційної атестаційної комісії Західного регіону №2 та атестаційної комісії № 6 Головного управління Національної поліції у Волинській області на судове засідання не прийшли.

Андрій Бичко вважає висновки атестаційних комісій про невідповідність займаній посаді протиправними, а наказ про звільнення з поліції - незаконним.

Мотивує свою заяву тим, що з 1998 року проходив службу в органах внутрішніх справ на посаді інспектора роти дорожньо-патрульної служби. На тестуванні набрав 91 бал. Брав участь в АТО та є учасником бойових дій.

Між іншим, в інспектора 9 дисциплінарних стягнень за неналежне виконання посадових обов'язків та 14 заохочень. Крім того, в нього "задовільно" з виконання завдань з вогневої та фізичної підготовки.

"Питання були на атестаційній комісії різні. Мене питали, скільки я отримую. Я сказав, що раніше отримував 2300-2400. Зараз отримую 5800-5900. На що мені один із членів комісії сказав, що не вірить, що на такі гроші можна прожити. Я кажу, що вся Україна так жила, - розповідає позивач. - Питали, чи підтримую реформу поліції, я відповів, що, звісно, підтримую, але мені сказали, що я невмотивований".

"Атестаційна комісія мала повне право прийняти таке рішення по цьому позивачу, адже в нього незадовільні оцінки по підготовці. Було 9 стягнень", - заперечує начальник юридичного відділу ГУ НП у Волинській області Оксана Забощук.

Щоправда, суддя окружного адміністративного суду Тетяна Димарчук справу не завершила, а відклала на 21-ше квітня. До суду повторно викликатимуть представників атестаційних комісій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кормушку закрили ,ось тому і біситься цей мусор ,а як добре було гребти хабарі і ховатися по кущах .
Відповісти
знаю його, нормальний адекватний хлопець, а що позивається до суду, правильно робить! має бути за Законом, а не за стадом...((
Відповісти
Нормальні в ДАЇ не працювали.
Відповісти
Ви не працювали і не судіть, мого чоловіка також звільнили 1999році тому що не заплатив .
Відповісти
Ну ось правильно - вашого звільнили, бо не лав. А цього клоуна взяли бо дав. І потім виконував "план".
Відповісти
Порядніший чоловік, як треба допомагав. Думаю закон на його підтримає.
Відповісти
звільнили його по "безпределу" грузінських реформаторів, бо пропрацював багато в міліції, а таких обов’язково треба звільняти!! Правда - Доманська, Попик, Мусій, Ніколайчук, Котлюк, та ін??? Вас так інструктували? та щей про не розголошення дали підписати!!!
Відповісти
В мене чудова ідея для студентів. Якщо ви здали екзамени, а 1 з них завалили, не пройшли його по 2 іншим відомостях і вас відрахували, звертайтеся до суду, щоб вам видали диплом спеціаліста, що таке 1 екзамен порівняно з тим, що ви здали інші 6...
Бред... кожні 2 роки дисциплінарне стягнення (це тільки які зафіксовані) "задовільно" з виконання завдань з вогневої та фізичної підготовки.
На то вони і реформи, щоб відсіювати....
Відповісти
Тупий валянок
Відповісти
Нехай поновлюється, то тепер напевно попадеться і посадять.
Відповісти
де тебе падло побачити щоб в морду плюнути
Відповісти
Останні новини
Через суд намагається поновитись неатестований екс-даішник. ФОТО
13 квітень, 2016, 14:42