Заборона концерту Потапа і Насті розбила мрію маленької лучанки

Заборона концерту Потапа і Насті розбила мрію маленької лучанки
Лучанка, яка зараз є волонтеркою у Талліні, звернулась з проханням до активістів, які заборонили концерт Потапа та Насті у місті.

Своє звернення дівчина розмістила на сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

"Моя сестричка Яна Авраменко вже багато років є прихильницею Потапа і Насті. Коли вона почула про концерт, який відбудеться у Луцьку, то відразу почала просити маму відвідати його. На жаль, для нашої сім*ї це велика сума, так як моя сестричка інвалід з дитинства і має 1 групу, отже потребує супроводу, - зазначає у своєму дописі Анна Авраменко (на фото).

Того дня дівчина вирішила написати безпосередньо Потапу і попросити безкоштовний вхід на концерт для сестрички та мами.

За словами дівчини, Олексій Потапенко відгукнувся на прохання дівчини сьогодні та зазначив, що у Луцьку проти нього та його концерту розгорілась компанія та збір підписів.

Своєю чергою, дівчина з цього приводу звернулась до активістів.

"Шановні активісти! Звертаюсь до вас! З ваших слів я зробила висновок, що моїй сестрі загрожує небезпека, лише за те, що вона має бажання відвідати концерт???" - пише дівчина.

"Дуже надіюсь, що концерт відбудеться. Є люди, яким цей концерт потрібен. Останні 8 місяців я волонтер в Талліні по програмі від ЄС, працюю з дітьми-інвалідами і знаю, як їм потрібні хороші емоції.

P.S. Мені ніхто не платив за це, й ідея з можливістю відвідати концерт сестрі виникла ще до протесту активістів", - пише дівчина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То Хай Потап дасть гроші, і твоя сестра поїде в Київ на концерт.
Відповісти
Підтримую на всі 100 процентів
Відповісти
Вже задрали ці грьобані активісти.Скажіть прямо людям що Потап послав вас на х.. бо ви хотіли з нього збити грошенят за щож вам жити нещасним? Активатори хренові.
Відповісти
Як добре , що не всі такі ,,неактивісти,, , як ти !
Відповісти
огидно маніпулювати інвалідністю і волонтерством ще й задля такого, як потап. "Маленька лучанка" хай мріє про щось більш достойне мрій, а дорослим в цій ситуації варто було б їй пояснити, що творчість потапа, примітивна, а не поширювати в пресі сльозоточиві заклики і статті.
Відповісти
А хто вам дав право вирішувати за інших що є достойним ,а що ні? Вирішуйте за себе і не заважайте іншим жити. Ваша неповага до співгромадян є більш огидна, ніж творчість потапа.
Відповісти
А мені подобається Потап і Настя
Відповісти
Яке ти дурне
Відповісти
Яке ти дурне
Відповісти
Ініцатори свободівці, немає як пропіаритись то видумують якісь акції, йшли би краще працювати, чи в місті поприбирали!
Відповісти
пітримую +
Відповісти
пітримую +
Відповісти
Або ходили і відбирали пиво і цигарки в неповнолітніх!!!!Таких дітей повно....чого ж вони їм не розповідають того що це шкідливо?!!!!
Відповісти
Люби на відстані, або їдь в інше місто де їх приймуть. В першу чергу ти громадянин, а потім вже артист. Робіть висновки.
Відповісти
Зідна з Іваном на 100%.якщо такий чутливий,то нехай запросить маленьку лучанку на екскурсію в Київ, а там вона і концерт відвідає свогоулюбленого артиста.
Відповісти
То дуже добре для малєнькой дєвочькі, що концерт відмінили.
Важко уявити яку психологічну травму зазнали би малєнька дєвочька, коли б під час концерту запалали димові шашки, загули сирени, а на сцену полетіли перемішане з лайном картопляне лушпиння і тухлі яйця.
Відповісти
А старі дідусі стільки років слухали і любили Кобзона, то давайте його запросимо, ми ж поважаємо старших. Невже активісти будуть проти. Невже розібємо мрію старшого покоління, тож хай прийдуть послухають бо....
Відповісти
Моторошно читати такі коментарі.Не хочеться вірити, що іх пишуть нормальні люди...З такими "активістами" нам дорога не в цивільзований світ, а в дике болото. Сила є- розуму не треба.Сумно і страшно...


Відповісти
Сумно і страшно... Це коли відспівують на площі хлопців. А коли на цій самій площі виступають Настя і Потап це трохи інше. Сумніваюсь що Настя і Потап приведуть у цивілізований світ...
Відповісти
Повністю згідна!!!!Думають тільки про себе......!Треба мати людяність...чого ж активісти не дадуть гроші за те щоб вона поїхала в Київ???!!!!і навіщо вже писати тут негативні відгуки на дівчинку з інвалідністю...можна було просто утриматись від грубощів....
Відповісти
нерозумію для чого забороняти концерт. лише через те, що цей гурт дає концетри в Росії і заробляє на росіянах, а потім з цих зароблених грошей сплачує податки в українській бюджет?????? так давайте тоді будемо забороняти в'їзд спортцменам, які приймали участь у міжнародних змаганнях в Росії, науковцям, які доповідалися на міжнародних конференціях в Росії і так далі...
Відповісти
Забули наших заробітчан, яхих в Росії більше ніж в Європі:)
Відповісти
А ще президент з фабрикою у Ліпецку і панамськими офшорами. чого б активістам не почати з Порошенка
Відповісти
Нехай волонтерка-лучанка запитає в Таллінні,чого до них такі потрапив не їздять.
Відповісти
Науковці, спортсмени...які прославляють Україну навіть у Росії,це класно. А концерти Насті і Потапа це супер досягнення, де Настя покаже груди, а Потап дупу - це досягнення. І це ще ж треба дітям покпзати. От активісти заборонили,як шкода ...скільки втратили
,а особливо діти...
Відповісти
шось тут патріотизмом і не пахне) звичайне кококо і бризги слиною...тьху
Відповісти
Ці 'активісти' роблять анти-рекламу Луцьку.
Відповісти
Останні новини
Заборона концерту Потапа і Насті розбила мрію маленької лучанки
13 квітень, 2016, 16:36