Луцькі дитячо-спортивні школи стануть прозорішими. ФОТО

Луцькі дитячо-спортивні школи стануть прозорішими. ФОТО
Нещодавно під час засідання виконкому Луцької міської ради Роман Бондарук перед усіма присутніми висловив претензії директорам КДЮСШ № 1 та КДЮСШ № 2, адже вважає їх роботу незадовільною.

Для підтвердження або спростування цієї інформації та ознайомлення з роботою спортивних шкіл депутати Луцької міської ради вирішили присвятити День депутата цій темі.
Саме тому сьогодні білі комірці навідались до цих комунальних закладів.

Під час ознайомлення зі спортивною школою № 2 депутати поспілкувалися з тренерами, батьками дітей, які займаються тут, побачили оновлений дах, відремонтовані вбиральні та роздягальні.

"Моя дитина прийшла сюди в 9 років і настільки полюбила цю спортивну школу, що весь свій вільний час проводить тут. Валерій Валерійович (директор КДСЮШ № 2) допоміг спортивній школі розвиватися по-новому, набагато більше стало змагань для дітей, і дуже приємним є той факт, що батьки за поїздки практично грошей не платять, а адміністрація школи знаходить можливості оплатити це за кошти спонсорів", - розповіла мама учня КДЮСШ № 2 Оксана Тарабанюк.

Проте депутатів хвилювала проблема відсутності чіткого співвідношення виділених коштів з міського бюджету та фінансування, яке надає спонсор, а саме компанія ТОВ "Кромберг енд Шуберт Україна".

Через це ніхто не може контролювати, скільки коштів приходить та куди вони витрачаються, що, на думку чиновників, заважає спортивній школі працювати прозоро та відкрито.

У відповідь директор запевнив, що ця інформація є, і зовсім скоро буде оприлюднена.

"Ми бачимо дійсно реальний результат роботи директора, який не можна оцінити негативно. Директор залучив достатньо спонсорських коштів та проявив себе як хороший менеджер. Сподіваємося, що скоро інформація буде оприлюднена та усі зможуть її оцінити",- запевнила присутніх секретар Луцької міської ради Юлія Вусенко.

Під час візиту депутатів до КДСЮШ № 1 директор, на жаль, був відсутнім. Проте працівники закладу розповіли, що спонсорів у них на даний момент немає, і всі роботи проводяться за кошти міського фінансування та за кошти від абонементів, які купують люди.

Мама учня школи Оксана Тарабанюк
Мама учня школи Оксана Тарабанюк




Зал для гри у настільний теніс у КДЮСШ №2
Зал для гри у настільний теніс у КДЮСШ №2


Депутати самостійно перевіряють стан даху у спортивній школі № 2
Депутати самостійно перевіряють стан даху у спортивній школі № 2




Басейн КДЮСШ №1
Басейн КДЮСШ №1






Спортивна школа № 1
Спортивна школа № 1


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ми вкладаємо кошти там де нормальний директор і знаємо що він робить для дітей, а коли влада хоче контролювати кошти, то нехай спочатку дасть кошти, а потім їх контролює. ніякий спонсор не захче вкладати кошти, щоб їх контролювала влада кр.діїв.
Відповісти
як мер міг погодити рейдера бондарука в виконком. нехай розповість як захапали волинську друкрню. промбуд-6 з гуртожитками, про кредити західінкомбанка.....
Відповісти
Останні новини
Луцькі дитячо-спортивні школи стануть прозорішими. ФОТО
13 квітень, 2016, 21:21