Кожен військовий в зоні АТО отримує щонайменше 7 тисяч гривень. ВІДЕО

Кожен військовий в зоні АТО отримує щонайменше 7 тисяч гривень. ВІДЕО
Речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов в ефірі Громадського розповів про зарплату військовослужбовців Збройних сил та про винагороду за знищену техніку ворога.

«З 1 січня цього року щонайменше 7 тисяч гривень кожен військовослужбовець, який перебуває в зоні АТО і взагалі служить у ЗСУ (це військовослужбовець першого року підписання контракту) отримує, а якщо він перебуває в зоні проведення АТО, додатково 1200 гривень - в тилових районах та 4200, якщо він знаходиться на першій лінії оборони», — сказав Селезнов.

Він також розповів про алгоритм виплати винагороди бійцям за знищену техніку противника.

«Що стосується виплат за знищену ворожу техніку, за участь в активних бойових діях, то тут відповідальність або бездіяльність відповідних посадових осіб на рівні бригади. Тобто на рівні бригади, за результатами бою, який зафіксований в журналі бойових дій, складається відповідне донесення в штаб, що в тому чи іншому районі силами підрозділу відбулося бойове зіткнення і перераховується той особовий склад, який у цьому бойовому зіткненні брав участь. На підставі цього бойового зіткнення оформлюється комплект документів. Алгоритм порядку оформлення цього комплекту документів доведено до кожного підрозділу, тобто кожен командир знає і в кожного підрозділу визначена посадова особа, яка цей алгоритм відпрацьовує», — сказав речник Генштабу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на Україні завжди і усюди і в усьому... від сільських, селищних і міських рад аж до Верховної Ради і Адміністрації Президента !!! А шановний Петро Олексійович казали, що 1000 грн в день будуть отримувати в АТО рядові солдати ... (не пани своїм словам ?)
Відповісти
Останні новини
Кожен військовий в зоні АТО отримує щонайменше 7 тисяч гривень. ВІДЕО
14 квітень, 2016, 01:59