Визначились всі півфіналісти Ліги Чемпіонів

Визначились всі півфіналісти Ліги Чемпіонів
У півфіналі Ліги Чемпіонів до мадридського «Реала» та англійського «Манчестер Сіті» приєднались мюнхенська «Баварія» та мадридський «Атлетіко».

Мюнхенці перемогли в гостях «Бенфіку». Вони першими пропустили гол від Хіменеса, проте доволі швидко відігрались зусиллями Відаля. У другому таймі Мюллер забиває другий м’яч і фактично унеможливлює вихід португальців до півфіналу.

І все ж «Бенфіка» спромоглась зрівняти рахунок, але цього було замало для виходу в наступний раунд.

Більш драматичним видався матч каталонської «Барселони» та мадридського «Атлетіко». З урахуванням того, що в першому матчі команди зіграли з рахунком 2:1 на користь каталонців, «Атлетіко» першими побігли в атаку, а вже пізніше, на 36-й хвилині, вийшли вперед завдяки голу Грізмана.

Після цього підопічні Сімеоне перейшли на гру від оборони, а «Барселона» насідала на ворота суперника. У другому таймі контратаки «Атлетіко» стали більш небезпечними, і у кінцівці матчу одна з них призвела до пенальті у ворота, «Барселони», яке на 88-й хвилині успішно реалізував все той же Грізман.

Нагадаємо, що мадридський «Реал», програвши «Вольфсбургу» 2:0 на виїзді, в домашньому поєдинку пробився у півфінал завдяки хет-трику Роналду.

А «Манчестер Сіті» після нічиєї 2:2 у Парижі, здобув завдяки голу Кевіна Де Брейне домашню перемогу 1:0 над «Парі Сен-Жермен».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.