​ПриватБанк допоможе клієнтам брати участь у держзакупівлях*

​ПриватБанк допоможе клієнтам брати участь у держзакупівлях*
ПриватБанк запустив для корпоративних клієнтів новий сервіс, що дозволить в автоматичному режимі отримувати інформацію про плановані закупівлі державних органів.

Налаштувати отримання інформації про державні тендери можна в ПриватМаркеті за декілька кліків – вибравши категорію, тип підприємств або ключові слова оголошень, що банк буде надсилати на електрону пошту клієнта.

Нагадаємо, з 1 квітня, згідно із законодавством України, державні органи та підприємства всіх рівнів повинні здійснювати практично всі свої закупівлі через електронні майданчики. У лютому ПриватБанк запустив безкоштовний торговий майданчик ПриватМаркет, що дозволить компаніям і підприємцям надавати свої товари та послуги й напряму брати участь у тендерах, у тому числі в державних закупівлях.

Міністерство економічного розвитку й торгівлі своїм наказом № 626 авторизувало для проведення державних закупівель електронний майданчик ПриватМаркет, оператором якого виступає ПриватБанк. Окрім того, ПриватБанк підключився до системи державних закупівель ProZorro, що дозволить корпоративним клієнтам банку брати участь у тендерах, що проводяться на цій платформі.

Відеоінструкція про те, як брати участь у тендерах ProZorro на ПриватМаркеті, – тут. Як підписатися на розсилку з тендерів, можна дізнатися в цьому ролику. Більш детальну інформацію про можливості участі в держзакупівлях можна отримати в Центрі технічної та юридичної підтримки учасників державних тендерів: [email protected].

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
​ПриватБанк допоможе клієнтам брати участь у держзакупівлях*
14 квітень, 2016, 14:53