15 квітня на Волині: гортаючи календар

15 квітня на Волині: гортаючи календар
День народження 15 квітня у художнього керівника обласного академічного театру ляльок, заслуженого діяча мистецтв України Данила Поштарука, директора «Автотранспортного підприємства №1» Олександра Шаміса (на фото), директора міського обчислювального центру Валентини Нестерук, журналістки Ольги Сорочук.

Іменинники цього дня - Юхим, Георгій та Григорій.

Зичимо їм у день їхнього свята міцного здоров’я, довголіття й радості від життя.

15 квітня 2008 року Борис Клімчук був призначений Надзвичайним і Повноважним Послом України в Азербайджанській Республіці.

У цей день 1945-го була створена Волинська обласна наукова медична бібліотека.

День працівників карного розшуку України
Зміцнення законності та правопорядку - принципи, якими керуються працівники карного розшуку у своїй роботі. Ці питання досить часто піднімають на засіданнях круглого столу та семінарах.



Міжнародний день культури
День культури був заснований на честь прийняття в 1935 році міжнародного договору «Про охорону художніх і наукових закладів та історичних пам'яток», який став відомий в міжнародно-правовій практиці як Пакт Реріха.



Міжнародний день екологічних знань
Головна мета свята полягає в пропагування екологічних знань, формуванні екологічної культури у населення та вихованні громадянина, який здатний мислити екологічно та турбуватися про навколишнє середовище в якому він живе.



Народився Олександр Гвоздик (1987)
Український боксер-професіонал, бронзовий призер Олімпійських ігор 2012 року в категорії до 81 кг. Заслужений майстер спорту України.



Якщо Ви бажаєте привітати зі святом своїх рідних, знайомих чи друзів, тоді звертайтесь до нашого рекламного відділу: 066 644 83 28.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.