Кварцяний бив футболістів, - екс-гравець «Волині»

Кварцяний бив футболістів, - екс-гравець «Волині»
Екс-гравець "Волині" розповів, що тренер команди Віталій Кварцяний бив своїх гравців.

Про це в інтерв`ю "Матч-ТВ" заявив екс-гравець луцького клубу словенець Далібор Стеванович, котрий нині виступає за російську Мордовію.

"Коли побачив Луцьк, мені здалося, що мене перемістили в часі років на сто назад. Ями на дорогах такі, що навіть 60 кілометрів на годину не можна поїхати. У роздягальнях на базі тепла вода є, то нема - як пощастить.

Я вирішив, що усе це дрібниці, нічого страшного, можна і перетерпіти. Але потім ми познайомилися з головним тренером, ось де почався цирк. Ви в ютубі просто напишіть прізвище Кварцяний і все зрозумієте.

Я уперше побачив, що тренер може бити гравців. Ось прямо бив, якщо погано граєш, навіть якщо погано тренуєшся. Мене, правда, не чіпав.

Він взагалі любив гравців з Югославії, діставалося в основному українцям. Якщо ти не перемагаєш після першого тайму, в роздягальні неможливо було йому в очі дивитися, - розповів футболіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та тих футболістів треба ще не так лупасити. Я Стеванович був в Луцтку не довго і ви подивіться, хто брав інтервю. Москальский канал. Там напишуть, що він їх катував. Хватить брехню передруковувати
Відповісти
Яка різниця хто брав інтервю? Це може заговор Кремля проти нашого невихованого тренера?А Стеванович був дуже і дуже нормальним чєлом. Шкода, що Волиньпост не надрукував всього тексту. З нього стає зрозуміло що цей футболіст на кілька рівнів вищий за інтелектом за тренера, до якого випадково потрапив. І це не першйи випадок, коли хороший гравець мусив іти через примхи Кварцяного. І не починайте тут болтати про те, скількох зірок знайшов Кварц! Краще назвіть скількох він загробив або не помітив через психічну неврівноваженість і дурацкі методи роботи
Відповісти
Москаля на гіляку. Брешуть, як завжди. Як тоді написали, що футболістів в сніг заставляють грати. Хворі люди зовсім
Відповісти
ану відпишіться, кого тато ні разу не набив
Відповісти
А чим бив Кварцяний різкою чи тапком?:-)
Відповісти
хачеріді, кажуть, отримав по спині повідком від цуцика, якого кварц часом брав на тренування.
після того виріс до рівня гравця збірної і динамо
(хачеріді, ясно, а не цуцик)
Відповісти