За збитки навколишньому середовищу майже на 19 тисяч - штраф 85 гривень

За збитки навколишньому середовищу майже на 19 тисяч - штраф 85 гривень
Завдяки втручанню прокуратури мешканець села Нововсілки Маневицького району відшкодує збитки, заподіяні природі його незаконними діями.

Як уже повідомлялося раніше, керівник Маневицької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Комарівської сільської ради Маневицького району звернувся до суду з позовом до цього громадянина, який у жовтні 2015 року, не маючи визначених законодавством документів та дозволів і лісорубного квитка, незаконно зрубав 5 дерев сосни на території Куклинського лісництва ДП «Поліське лісове господарство», - повідомляє прес-служба прокуратури у Волинській області.

Цими протиправними діями було спричинено шкоду навколишньому середовищу на суму майже 16 700 гривень.

За вчинення незаконної порубки, пошкодження та знищення лісових культур та молодняка (адміністративне правопорушення, передбачене ст. 65 Кодексом України про адміністративні правопорушення) на чоловіка було накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 85 гривень.

Нині ж рішенням Маневицького районного суду задоволено позовну заяву прокурора й зобов’язано громадянина відшкодувати шкоду, завдану державі внаслідок самовільної рубки лісу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ага а в турійському районів в лісі перед селами тупалами та миляновичами. те що вирізають в сплошну то ніхто небачить. а да в них є папери на ділянкі і лапу мажуть потрібним людям, папери правда з 2011 -2012 років
Відповісти
Останні новини
За збитки навколишньому середовищу майже на 19 тисяч - штраф 85 гривень
14 квітень, 2016, 19:13