«Свати»: не довго баришня «ламалась»

«Свати»: не довго баришня «ламалась»
Сьогоднішні події в Україні навряд чи можна назвати кардинальними змінами.

Швидше, такий стан речей наробив більше шуму та галасу. Багато хто сьогодні називає явища, які відбулись, "пересаджуванням можновладців з одних крісел у інші".

Насправді з усієї ситуації видно, що Гройсман, який тривалий час залишався в тіні президента, сьогодні не хоче бути пішаком в чужих руках.

Наразі Петру Порошенку вдалося "вламати" Володимира Гройсмана, і той став прем'єром, привівши до Кабміну хоч не усіх, але "своїх людей". Чи отримає новий прем'єр підтримку в суспільстві?

Думаю, результати побачимо згодом.



Автор карикатури Георгій Ключник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Витвір мистецтва, а не карикатура. Браво!
Відповісти
а акартинка в тему!!! молодець хто опублікував. ламався і вламався . Ще осталось вламати луценка на головного прокурора і все живемо на чолі з ніщими і блатними
Відповісти
от вам і держава і смерть хлопців які загинули а вони собі портфелі роздають і насміхаються з людей. Їх на поле до фермерів на роботу от тоді б усі побачили справедливість. А то ерунда
Відповісти
головне ще те, що залишилось, роздєрібєніть!
Відповісти
Ми ж самі вибрали такого президента в першому турі і ВР теж вибирали ми і не треба казати ,що всі вибори були фальсифіковані .Коли перестанемо бути "хохлами ",тоді і зміниться наше життя на краще .
Відповісти
не можемо чи не хочемо ми (українці)керувати, от і курують нами...
Відповісти
Чи отримає новий прем'єр підтримку в суспільстві? Ні! Категорично не отримає. Бо Гройсман не є премєром суспільства. Він є премєром Пороха. І буде таким аж до своєї відставки. Іншим він апріорі бути не може. Порох-Вальцман хоче керувати-грабувати одноосібно. У цьому він не відрізняється від Януковича. Інша справа, коли народ це зрозуміє і не поступить з ним, як з Януком. Маю сподівання, що кінець Пороха наступить задовго до кінця його каденції. Хоча нас олігархічні ЗМІ тотально залякують, що вибори зараз не на часі. Але ж ми памятаємо, як нас ті ж ЗМІ переконували, що треба обирати Пороха, який закінчить АТО за 2 тижні.
Відповісти