У Луцькому зоопарку нарешті сфотографували рись. ФОТО

У Луцькому зоопарку нарешті сфотографували рись. ФОТО
Рись зі сумнозвісного пересувного звіринця адаптовується до життя у Луцьку.

Працівники зоопарку врешті зафотографували тварину, яка ще дуже насторожено ставиться до людей, - йдеться на сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" Луцький зоопарк.

Раніше повідомлялося , що Луцький зоопарк долучився до порятунку тварин, що перебували у пересувному звіринці Давида Худодяна, який залишив тварин напризволяще у клітках на околиці містечка Дубровиця на Рівненщині.

Отож, ведмеді на перетримку до Луцька прибули у березні. А малі хижаки поїхали на лікування та реабілітацію до Рівненського зоопарку і лише після цього прибули до Луцька, де їм вже приготували нові комфортні умови утримання

Коли ж тварин тільки врятували, то у фахівців особливу тривогу викликав стан рисі, яку одразу взяли під опіку ветлікар району. Вона вже нічого не могла ні їсти, ні пити. Тварині спочатку підшкірно вводили вітаміни і глюкозу, щоб підтримати.

Уже з початку квітня рись, чорнобурки та самички вовка й дикобраза живуть у Луцьку. Їх вже могли бачити наші відвідувачі. Вони активні та веселі.

А от рисі повернення до нормального життя дається значно важче. Вона все ще не довіряє людям. Тож тільки вчора її вдалося за фотографувати працівникам зоопарку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого в неї замість хвоста лише якийсь обгорівший обрубок?
Відповісти
Я так розумію тобі подобається виглядати клоуном? Загугли слово рись а там і фото і відео,зовнішній вигляд даного савця є. І до речі в неї з хвостом все Ок.
Відповісти
Так я і є клоун, професійний, вже 20 років ним працюю.
Відповісти
Останні новини
У Луцькому зоопарку нарешті сфотографували рись. ФОТО
15 квітень, 2016, 17:34