До телепроекту «Добрий ZIK» приєднались Оксана Караванська та Христина Соловій. АНОНС

До телепроекту «Добрий ZIK» приєднались Оксана Караванська та Христина Соловій. АНОНС
Всесвітньо відома дизайнер одягу, стиліст Оксана Караванська та популярна молода виконавиця Христина Соловій долучились до благодійного проекту «Добрий ZIK».

Самотній львів’янці, що мешкає у геріатричному будинку, модельєр подарувала власноруч розроблену модну сукню ошатного лазурового кольору, а її подрузі, юній волонтерці, українська співачка подарувала персональний міні-концерт.

Героїнями нового випуску «Доброго ZIКу» стали самотня 86-річна львів'янка Софія Безушко, яка через скрутні життєві обставини змушена була переселитися до будинку престарілих, та школярка Валерія Ізерницька, що у вільний час допомагає мешканцям того геріатричного інтернату.

Син Софії Безушко покінчив з життям самогубством. І хоч з того часу пройшло вже кілька років, досі серце жінки стискається від того, що жодної рідної душі на цьому світі в неї не залишилося. Єдина розрада для літньої жінки – акордеон та гітара. Вона радо грає для тих, хто приходить до неї у гості.

Одяг – одна з улюблених тем пані Софії, адже вона справжня модниця. Попри поважний вік і те, що майже нікуди не виходить, бабуся не перестає вбиратися у свої сукні, спідниці й блузки. Бо це чи не єдине, що нагадує жінці про її колишнє, молоде, активне життя.

Друга героїня телепроекту, Валерія Ізерницька. Як і її однолітки – весела, активна, любить танцювати і гратись ляльками. Проте деякі її вчинки далеко не дитячі.

Нещодавно школярка разом із мамою стала відвідувати дім престарілих та допомагати його мешканцям.

«Найбільше мене засмучує, що вони живуть самі в такій малесенькій кімнаті, меншій, ніж моя, двоє. Вони самотні в такому горі», – із сумом розповідає Валерія Ізерницька.

За деякий час 86-річна бабуся та 12-річна школярка стали справжніми подругами.

Згодом пані Софія та Валерія одночасно звернулися за допомогою до команди «Доброго ZIKу», бо приятельки потай готують подарунок одна одній, але не мають достатньо коштів для втілення задумів у життя.

Небайдужі журналісти проекту, а також дизайнерка Оксана Караванська та співачка Христина Соловій, допомогли бабусі і дівчинці утілити їхні мрії в життя.

Як саме – дивіться цієї неділі, 17 квітня, о 21:30, на телеканалі ZIK.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До телепроекту «Добрий ZIK» приєднались Оксана Караванська та Христина Соловій. АНОНС
15 квітень, 2016, 18:27