Флеш-моб волинських журналістів повернув гарячу воду у басейн? ФОТО

Флеш-моб волинських журналістів повернув гарячу воду у басейн? ФОТО
Як стало відомо ВолиньPost з власних джерел, у центральному басейні міста Луцька відновили постачання гарячої води.

Нагадаємо, що 7 квітня у центральному басейні Луцька відключили гарячу воду. Як наслідок - мешканці міста були позбавлені можливості відвідувати басейн.

Тож волинські журналісти розпочали флеш-моб на підтримку здорового способу життя. Згодом до них долучились і інші прихильники плавання.







І це, ймовірно, дало свій результат!

"Зненацька подзвонили до нас з котельні і повідомили, що вирішено включити гарячу воду. Тобто, з завтрашнього дня басейн буде готовий, і відвідувачі закладу зможуть плавати", - розповідає Олена Дорофєєва, начальник учбово-спортивного відділу.

"Нашому закладу це було необхідно, тому що у «Положенні про дитячо-юнацьку спортивну школу» зазначено, що у нас навчальний рік починається з 1-го вересня, і басейн повинен працювати 52 тижні, тобто до 15 липня.

Звичайно, що відключення води - це порушення навчально-тренувального процесу. Це стосується спортивних груп, дітей-спортсменів, також і відвідувачів, все ж таки люди платять гроші за абонементи.

Дуже багато людей жалілось, що не повідомили про відключення води, а щодо інформації про включення - ми нічого не могли відповісти, тому що самі не проінформовані.

Тому новина про відновлення постачання гарячої води стала дуже приємною несподіванкою для нашого закладу, відвідувачів, а також спортсменів", - додала Олена Валеріївна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а волинські журналісти не хочуть влаштувати флеш-моб, щоб гарячу воду повернули в лікарні та дитячі садочки? чи їм не до цього?
Відповісти
А як же дитячі садочки де є басейни???Наші діти лишилися такої можливості, зміцнювати своє здоров"я!!! Хоч би про це пождумали і якось вирішили і цю проблему.
Відповісти
Останні новини
Флеш-моб волинських журналістів повернув гарячу воду у басейн? ФОТО
15 квітень, 2016, 14:59