У Луцьку п'яний митник вилетів у кювет

У Луцьку п'яний митник вилетів у кювет
Близько 21-ї години на вулиці Об'їзній, що у Луцьку, чоловік на автівці "Тойота Ланд Крузер" злетів у кювет.

За словами речника Патрульної поліції Луцька Ольги Бузулук, водій цієї автівки мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, але відмовився проходити тест на драгері.

"На водія склали протокол за статтею 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Родичі водія написали розписку та забрали авто, щоб воно не їхало на штраф-майданчик", - повідомила Ольга Бузулук.

За словами речниці, ні автомобіль, ні водій не постраждали.

З достовірних джерел виданню ВолиньPost стало відомо, що водій, який був за кермом "Ланд Крузера", - митник Віктор Нестерук. Він працює на посаді головного державного інспектора митного поста "Володимир-Волинський".

Розписку за автомобіль підписував племінник згаданого митника.

Довідково:

В декларації Віктора Нестерука за 2014-й рік такої коштовної машини немає. У документі взагалі не вказано жодної машини, також не вказано квартири. Чоловік живе на "голу" зарплату: сукупний дохід складає 58 тисяч 72 гривні та 22 копійки.

Зате у власності митника перебуває три земельні ділянки: 844 кв.м., 272 кв.м. та 4 358 кв.м.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідній митники і податківці, коли їх пролюструєте? Вони вже з горілки бісяться, в обід ввечері вони там тільки бахають. Хто вже за них візьметься і коли
Відповісти
Що ви вчепилися до бідного митника? Він чесно і регулярно брав хабарі,не наглів як деякі,розцінку не збільшував,начальству справно долю відділяв...Працював понадурочно і по вихідних і не за зарплату як деякі ,а за хабарі.З людей гроші не вибивав-самі приносили.Звичайний митник.Пив-гуляв-жирував,нікому не заважав..Чому накинулися? :)
Відповісти
Ти ба яка скотиняка!
Відповісти
Брехня це не був ланд крузер, гарно приписали це була стара тойота року 2005, волиньпост - гарно обманюєте, вас вчора даже не було там!!
Відповісти
Ну звичайно брехня............Митник все заробив чесно????? я не я і хата не моя. тільки хабарі гребуть лопатою. всіх до одного гнати в шию. В ато нехай ідуть, там зарплати підняли, то і там так зароблять, нахалюги.
Відповісти
Цікава новина, гарна заказуха! Може Хватить вже брехати про цих людей?! Комусь ця новина точно вигідна.
Відповісти
Піар-службі поліції і ВР аби рейтинг підняти. Ото понапридумують...
Відповісти
І кому він перетнув дорогу що на нього така стаття? Вам не здається це все трішки дивним? Машина на фото не та, купа гвалту за майно і тд. Новина без начинки. Слабо заплатили вам - журналісти.
Відповісти
Тойота взагалі 90-х років випуску, відколи автомобілі віком 20 років є "коштовними"???))
Ви б краще фамілії писали і шум підіймали коли злочини роблять і людей вбивають... А так просто піар і роздуваєте шум, робите з мухи слона... Взагалі брєд якийсь
Відповісти
Як тільки чується слово митник ,то відразу асоціюється з хабарями .
Відповісти
а хіба вони не хабарники?
їздити на ленд крузері із зарплатою 58 тисяч в рік? мати три земельні ділянки? де заробив?
Відповісти
А тобі завідно?
Відповісти
"Вор должен сидеть в тюрьме"(c). Если бы он был бизнесменом, то респект ему и уважуха за то, что смог заработать на ленд крузер. Но это таможенник , который украл у пенсионеров, медиков и учителей.
Відповісти
Він був не на роботі, він був не в формі, ну випившим сів за руль заплатить штраф і все, а те шо митник то шо тут такого
Відповісти
а якби він п'яним збив твою дитину? дружину? сестру?
як би тоді заспівав?
Відповісти
А якби маму з каляскою?
Відповісти
Нема чого ночю з дітьми ходити і дітям тим більше
Відповісти
То был ты?
Відповісти
бач як включилися захисники митника
нема чого п'яного митника захищати!
його ніхто не заставляв сідати п'яним ні поліція ні журналісти! А те, що ЗМІ опублікували ширшу інформацію це їм тільки в плюс
Відповісти
Так інформація не правдива , і ніхто його не захищає. Просто стаття про покидька який збив дідуся на смерть зам'ялась, а тут роздувають супер клнфлікт, так це жахливо, це погано, але я вважаю що це заказуха!
Відповісти
Досить вже робити заказухи і нормальних людей підставляти. Фото - не відповідає даній ситуації. Написали,що їхав о 21 годині, а на фото білий день,мабуть,у Луцьку білі ночі.Написано чітко: "За словами речниці, ні автомобіль,ні водій не постраждали.
Відповісти
Ше якісь пащеки розкривають на захист цього правопорушника!!! П'яними за кермо сідають тільки потенційні вбивці і нема шо тут срач розводити, шо це заказуха, а той митник весь білий і пушистий!!!
Відповісти
Там тойота одна назва якийсь корч старий напевно митник чесний....
Відповісти
То хто там бухий дорогу переходив? То поліцаї вже піддатих пішоходів штрафують? Респект.....
Відповісти
Не там поліція шукає, й не там
Відповісти