У луцькій їдальні «Ревізор» залишив «Domestos». ФОТО

У луцькій їдальні «Ревізор» залишив «Domestos». ФОТО
У Луцьку знімальна група програми "Ревізор", що виходить на "Новому каналі", побувала у їдальні "Берізка".

Зі слів працівників зрозуміло, що така ревізія для них стала абсолютною несподіванкою. Також з поведінки працівників закладу було помітно, що вони не дуже задоволені результатами перевірки.

"Ви мені всіх людей поналякували. І куди тепер я цю всю їжу маю подіти?" - говорила обурено завідувачка закладу.

За її словами, саме зйомка налякала відвідувачів, і ті, зайшовши у заклад і побачивши знімальну групу, навіть не заходили всередину.

У кінцевому результаті "Ревізор" все-таки не рекомендував їдальню відвідувачам.

Ведучий зазначив, що після побаченого він не може оголошувати вердикт урочистим тоном, все, що він може, - це залишити в закладі "Domestos", який допоможе їм усе відмити.

Завідувачка закладу після зйомок пояснила такий вирок тим, що сьогодні п'ятниця, і тому там відбувається прибирання: миються плити, розморожується холодильники. І саме в цей час до закладу завітав "Ревізор".


































Також "Ревізор" поділився враженнями від побаченого на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більше там їсти не буду. Ганьба)))
Відповісти
Та нормальна їдальня - харчувався там ще років 15 тому, годували смачно й не дорого. А ці Ревізори як мінімум на-половину замовлені недобросовісною конкуренцією інших закладів харчування ( взнайте який заклад харчування знаходиться поблизу й дізнаєтесь кому це вигідно) В даному випадку - Ревізор став знаряддям ( свідомо чи за "тонким натяком та вказівкою" даних закладів. Люди, ви ж не малі діти, не давайте маніпулювати та зомбувати свою свідомість ЗМІ.
Відповісти
В там тамі якраз перевірка)))
Відповісти
яке вони взагалі мають право робити перевірку?)) програму не дивлюсь, просто мені здається, що власник закладу запросто може не пустити їх до себе. а кухня... ну що ж, робочий процес))))
Відповісти
Робочий процес, ха ха ви Олена теж така замазуха,БРУДНА ПЛИТКА,СІРНИКІ НА ПІДЛОЗІ.Жіночки дружіть з чистотою. ПРОГРАМА СУПЕР
Відповісти
Яка наівна!
Відповісти
Дура який робочий процес, в тебе тоже такий срач вдома тоді для тебе процес. Після такого від унітазу на метр можна не відходити. Пошта прославилась знов. Який начальник така й столова. Гавришкова з окремого казана кормлять бо харю за два роки перебування на посаді розкормив добре.
Відповісти
Я завжди дивлюсь "Ревізор" і іноді навіть дізнаюсь корисні речі. Те, що вони проводять перевірки -- це дуже добре, адже чистота повинна бути скрізь, але погано те, що я бачу це все у своєму рідному місті. Якщо чесно, надіялась побачити набагато краще, ніж побачила, що робиться на кухні цієї їдальні. Це дійсно ганьба!
Відповісти
у Луцьку ця кацапська програма
Відповісти
Дурний, або дурна ти!
Відповісти
І я сюди ходила. Фууууууууу гидота. Знати б раніше. Як так можна? І це біля міської ради..... Ганьба. Цікаво власниця така сама засранка і вдома?Як можна так відноситись до людей? Ми ж вам гроші платимо. Добре що є така передача "Ревізор". Молодці! Побільше показуйте людям правду про заклади. Удачі вам і натхнення у вашій праці. Добру справу робите.
Відповісти
Molodci "revizor"!)))
Відповісти
Багато хто вже знав що вони приїдуть і зробили генеральне прибирання.Значить вона(передача) не така і незалежна...
Відповісти
Тот еще гадюшник. И готовят невкусно. Дешевле и вкуснее в столовке рядом в миськраде
Відповісти
Молодці,хоч когось бояться наші заклади,а то б засралися по вуха!
Відповісти
Приміщення належить Укрпошті, його арендує співробітниця дирекції, користується їдальня електроенергією, водою і т. д. , за все платить державне підприємство. А частину виручки заноситься директору пошти Гавришкову в кабінет от і вся система використання державного майна для збагачення. Скільки вже можна красти?
Відповісти
От треба цю ганьбу поштову з фотографіями надіслати в Київ в генеральну дирекцію шоб побачили що Гавришків розвів разом із арендаторам ( тоже працює на пошті керівником) на території державного підприємства гадюшник, розсадник антисанітарії. Людей травлять а самі пухнуть від жиру. Морди.
Відповісти
Що кому поганого зробила берізка?)а оця добра жіночка касир що питає,,чи гривника не будете мати'')))))
Відповісти
Яка дешева, там ціни одні з найдорожчих, одним словом свинюшник! Закривати потрібно такі заклади!
Відповісти
А мені норм, нормальний корм
Відповісти
дешевий корм, домашній корм, це краще ніж жувать поп-корн
Відповісти
там завжди на робочих місцях кухарів грязно, антисанітарія, тому працівники пошти рідко там харчуються. ви ще б побачили б туалет то вам давно перехотілось там істи. Але пошта свою столову здала в аренду начальнику відділу і качають гроші. от вам і корупція. А коли прийшов Гавришків так хвалився що наведе порядок. Але скоро сам прикормився.
Відповісти