Презентація соціального проекту «Наш Край» – соціально-відповідальна мережа»

Презентація соціального проекту «Наш Край» – соціально-відповідальна мережа»
18 квітня о 12:00 годині у супермаркеті "Наш Край. Гурман", що за адресою м. Луцьк, вул. Ковельська, 40, відбудеться презентація соціального проекту "Наш Край" – соціально-відповідальна мережа».

Мережа “Наш Край” розпочинає масштабний соціальний проект з метою популяризації здорового способу життя, відповідального та раціонального використання невідновлюваних ресурсів, зниження рівня забрудненості навколишнього середовища, а також ведення соціально-відповідального маркетингу та запровадження комплексу заходів з корпоративної культури.

На презентації виступлять директор мережі «Наш Край» Ірина Берлач та керівник соціального проекту Вікторія Матвіюк.

В ході заходу представники компанії презентують перший етап впровадження даного проекту, повідомлять, що покупцям очікувати у магазинах мережі, як соціальні інновації вплинуть на життя мешканців.

"Відповідно до встановлених стандартів, у торгових закладах мережі проводимо комплекс відповідних заходів. Зокрема, товари, корисні до споживання, виділяємо стоперами “Вживай корисне”, облаштовуємо у магазинах куточки здоров'я, встановлюємо інформаційні стенди про необхідність економії електроенергії та води.

Задля збереження довкілля біля супермаркетів встановлюємо смітники для роздільного сортування сміття, а також контейнери для збору відпрацьованих батарейок та пластикових корків", – зазначає Вікторія Матвіюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А- ха- ха- ха я під столом. Спочатку встановили б смітники для протермінованої продукції якою завалені ваші смітники супермаркети. Чи може протермінований кондитер та мясна продукція сприяють здоровому способу життя...
Відповісти
протермінова продукція не затримується на прилавках... вона йде на виготовлення піці в тарантелі.
Відповісти
Ото новину сказанув!! А де ти бачив супермаркет щоб прострочки не було?? А те шо смітники поставили кльово, може хоч до когось дійде що сміття треба сортувати
Відповісти
Нехай Белрач ще розкаже як обманюють працівників вираховуючи нестачу з зарплати (якщо ці копійки можна назвати зарплатою)
Відповісти
Спочатку наведіть елементарний лад зі ср@чем та безладом що розведений у вас на магазинах , а тоді вже думайте про вищі матерії. А то дійсно аж смішно про теке читати.
Відповісти
Впровадження в дії...
Все серйозно і споживачі скоро це оцінять! Успіхів.
Відповісти
А як на мене, то проект корисний. Головне, щоб розвивався. Комусь же треба починати, а першим завжди важко.
Відповісти
Жоден інший супермаркет такого навіть і не здогадується робити! Молодці!
Відповісти
Останні новини
Презентація соціального проекту «Наш Край» – соціально-відповідальна мережа»
15 квітень, 2016, 20:59