Столицею почав їздити «книжкобус». ФОТО

Столицею почав їздити «книжкобус». ФОТО
Із 15 квітня в столиці почав курсувати літературний «книжкобус» - дитяча бібліотека на колесах. Він їздитиме від школи до школи чотири дні на тиждень. Також парками й фестивалями Києва.

У салоні автобуса висять ілюстрації з книг «Гаррі Поттер», «Змій Горинич», герої з повісті Кіра Буличова «Таємниця третьої планети» й інші персонажі. Всього - близько 20-ти героїв і сюжетів.

На стелажах книги регулярно поповнюватимуть. Там буде освітня література, художня - українських і зарубіжних авторів. В «книжкобусі» встановлений великий екран та безкаркасні м'які пуфи.

«Цей проект має спрямований на популяризацію літератури і читання серед дітей шкільного віку», - сказала речник «Київпастрансу» Анна Бондар.

За її словами, автобус курсуватиме. В «книжкобусі» на стелажах буде як освітня література, так і художня від українських і зарубіжних авторів.

Також у ньому обіцяють проводити інтерактивні лекції, читання, поетичні вечори, презентації книжок, зустрічі з авторами, серії прослуховування аудіокнижок, скайп-презентації з авторами, вечірні кіноперегляди в парках та майстер-класи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.