Фестиваль їжі у Луцьку: чим розважатимуть малечу

Фестиваль їжі у Луцьку: чим розважатимуть малечу
Організатори третього гастрономічного фестивалю «Lutsk Food Fest», який відбуватиметься 14-15 травня у замку Любарта, подбали про розширену дитячу зону, аби навіть найменші відвідувачі провели час цікаво та з користю.

Дозвілля малечі забезпечуватимуть студія розвитку «Маленький Хогвартс» та сімейна академія «Плай», - повідомляють організатори.

«Маленький Хогвартс», зокрема, організує майстерки для дошкільнят та школярів. З огляду на тематику фестивалю, вони будуть спрямовані на декор для кухні: діти розписуватимуть кухонні лопатки, виготовляти підставки під чай у техніці декупаж чи робити панно на кухню.

Окрім того, малеча виготовлятиме декоративні речі, з використанням продуктів харчування, або ж вироби, де зображається їжа: тістечка та морозиво з фетру, букети з цукерок, рамки для фото з макаронів.

Для дошкільнят майстерки будуть трохи простіші: вони малюватимуть на ватмані кухонним приладдям, робитимуть картинки з круп, пасту з ниток для в’язання тощо.

Разом із клубом настільних ігор «Твоя фішка» для дітей проводитимуть ігри. Окрім того, в ігрову частину включили квест із багатьма завданнями, пов’язаними з кухнею та дослідами з продуктами.

Дітям також влаштують стилізовану кухню-ресторан-магазин. Малеча зможе там гратися з продуктами, хенд-мейд іграшками тощо. Тут діти забавлятимуться самостійно.

Не менш цікаву програму вигадали представники сімейної академії «Плай». Вони проведуть для малечі майтер-класи з виробів із солоного тіста, сувенірів із сіна, іграшок-героїв театру. Також вони виготовлятимуть листівки з фото для дітей і дорослих.

Найменших відвідувачів фестивалю чекають цікаві заняття. А всіх діток потішить театральна вистава та анімаційна програма «День народження принцеси».

Не обійдеться і без дитячої дискотеки: для малечі влаштують танці з бульбашками. А «фішкою» програми стане зйомка фільму до Дня сім’ї, у якій зможуть взяти участь і діти, і дорослі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.