Олег Борбелюк: «Кому нині служить СБУ і наша нова поліція?»

Олег Борбелюк: «Кому нині служить СБУ і наша нова поліція?»
Нагадаємо, 15 квітня з самого ранку стало відомо, що у Володимир-Волинський знову завітали рівненські правоохоронці.

Маючи на руках ухвалу Рівненського суду, правоохоронці навідалися спочатку на одне з найбільших підприємств міста ТзОВ «Гербор-Холдинг», а пізніше – до будинку генерального директора цього підприємства Олега Борбелюка, - повідомляє Володимир Медіа.

Журналісти видання поцікавилися у працівників підприємства, що ж шукали рівненські «гості» у погонах на підприємстві? Відповідь просто спантеличила: контрабанду, бурштин і все, що з цим пов'язано!

Кореспонденти Володимир Медіа зв'язалися з Олегом Борбелюком, який лише біля обіду повернувся з Казахстану, куди їздив у робоче відрядження.

"Я тільки зайшов у будинок. Не можу зрозуміти, що це за обшуки? Що це за суддя, яка виносить такі ухвали? – обурювався директор підприємства. – Таке враження, що вона й знати не знає, чим люди займаються на нашому підприємстві! Звідки тут контрабанда? Чому не шукають там, де дійсно вона процвітає? Мимоволі напрошується запитання: кому нині служить СБУ і наша нова поліція?" - йдеться на сайті.

Ситуація дійсно виглядає комічною: обшук на підприємстві та в будинку проводять без самого господаря, ухвалу суду теж виносять без його участі, кримінальне провадження, яке, логічно, має передувати цій ухвалі, відкривають не відомо за яких обставин...

"В нашому маленькому містечку всі вже давно знають, хто займається контрабандою, хто її, так би мовити, кришує, та хто, завдяки їй, заробив чималі статки. Скоріше за все, знають це і самі правоохоронці та СБУ. Знають, але, чомусь, усю свою увагу фокусують у протилежну сторону. Навмисне і по команді!" - пише Володимир Медіа.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скоро закон шипилявого вбивці пашинського про конфіскацію приймуть то приїдеш додому і почуєш що вже й хата не твоя і рішень суду непотрібно буде
Відповісти
Наші судді, котрі попереду в усієї планети, можуть і розлучити п. Борбелюка без нього... Віват Стахановим та Ангеліним від судочинства !..
Відповісти
А чий ресурс Володимир медіа? Володимирських бандюганів. Вот і вибілює борбелюка. Є там що шукати.Просто не хочуть знайти.Всі там свої.
Відповісти
А чого фотка тільки з князьом , а що вся сильна команда не поміщається?
Відповісти
Невже лід тронувся?
Відповісти