На вулиці Луцька п'яні поліцейські влаштували стрілянину

На вулиці Луцька п'яні поліцейські влаштували стрілянину
У Луцьку мешканці вулиці Станіславського поскаржилася на нібито стрілянину. Вони викликали поліцію.

Інцидент трапився 16 квітня, - повідомляє ВАР.

На місце події прибули патрульні та учасники громадського формування “Самооборона”. У дворі будинку №11 вони застали двох чоловіків, які виявилися працівниками луцького міськвідділу поліції.

У чоловіків, за словами патрульних, були ознаки алкогольного сп’яніння. Вони заявили, що не стріляли та додали, що кидали петарди. Однак ці слова патрульних не переконали і вони викликали слідчо-оперативну групу, яка, як кажуть самооборонівці, намагалася не виконувати свою роботу.

У час, коли нібито відбувалася стрілянина, у дворі було багато дітей.

Зрештою, під час огляду речей чоловіків у них виявили пістолет травматичного типу та п’ять використаних гільз.

Опісля цього на місце події прибуло керівництво міськвідділу, що сприяло пришвидшенню роботи слідчо-оперативної групи.

Станом на 23:50 чоловіків відвезли на освідування в наркодиспансер. Вони відмовилися проходити алкотест, тож медик за наявними ознаками зробив висновок, що чоловіки перебувають у стані алкогольного сп’яніння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 58
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гільз було не п'ять а одна))))) І самооборона приїхала майже після закінчення проведення слідчої дії
Відповісти
самооборона приїхала то пізніше, але з яким арсеналом з яким пафосом(реаліті шоу прямо знімали)
Відповісти
Навіщо та патрульна якщо від них зовсім ніякої користі
Відповісти
Навіщо та Самооборона? Яки в них повноваження, що скрізь носа сують, коли цей бардак припинять з тими ГО, що лише піаряться і заважають людям і жити і працювати?!!!
Відповісти
Повноваження визначені Законом України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" Почитайте. Навіщо Самооборона?
1. Надання допомоги поліції. По гарячих слідах затримано десятки злочинців, розшукано автомобілі, які зникли з ДТП, додому доставлено купу пяних, але спокійних громадян, які не попали під колеса, не були пограбовані, не замерзли під парканами в пяному угарі. Десятки затриманих виродків, які керували авто пяними.
2. Надання допомоги швидкій допомозі. Виймали з петель самогубців, 5 врятованих життів в тому числі зупинки кровотеч від порізів і вогнепальних поранень. Фізичний захист лікарів від витівок потерпілих. Транспортування у психлікарню психічнохворих громадян.
3. Надання допомоги пожежникам. Недопущення на небезпечну відстань зівак, допомога у транспортуванні на безпечну відстань газових і кисневих балонів, допомога з освітленням місця пожежі.
4 Допомога прикордонній службі. Спільно з прикордонниками охорона державного кордону, влаштування лежанок, бліндажів і тд.
Відповісти
Дістала вже ваша "саморобна"!!! Перелічене вами ніяк не відноситься до вашої "маруни", це про охорону громадського порядку, а якщо ще подивитись хто у лавах тих "саморобних" то взагалі жах! У людей хто зайнятий на справжній роботі, в кого сім'я, діти - немає часу на тиняння нічним містом! Одні нероби собі місця не можуть знайти і хочуть скоріше на місце прибути щоб бабла збити і це всім відомо!!!
Відповісти
Знаєте чому не патрулюємо в денний час? Бо в нас всі працюють, або вчаться. Прибуваємо швидко, бо не складаємо протоколів і не займаємось паперовими питаннями. В кого сімя і діти, не бухають під вікнами і не валять з пістолетів в дворах.
Хто в самообороні? Конкретно хто в Самообороні взагалі жах? Бабла збити? В Олександра Волянюка запитай про збивання нами бабла, він тобі докладніше розкаже.
Відповісти
Сашко, а де то в Луцьку за останній час були вонепальні поранення, кровотечі від яких Ви зупиняли?
Відповісти
був випадок коли правосєк чоловіка з автомата постріляв а потім стікаючого кровю кинув на зупинці але цю справу тихенько замяли потерпілого залякали вже й суд був вирішили що то нещасний випадок потерпілий сам себе вивіз за місто зробив собі пять кульових привіз себе непритомного і кинув на зупинку доходити отакі роздвоєння особистості в людей бувають
Відповісти
а ви що, попадали в руки самооборони, що так бризкаєте слиною? Вам до вподоби варта порядку Палиці - ці хлопчики вміють бабло відробляти - була б людина , а причину знайдуть, тим більше якщо ти не бот палиці!
Відповісти
руками мене не візьмеш я салом мажусь а вони мені під ноги попадали кілька раз
Відповісти
А де ж то таке було і коли??? Чи знов все вигадав??? Тут хтось випє трохи в вже весь інтернет гуде, а то з автомата і ніхто навіть не чув. Не дивно Вам ???
Відповісти
я чула і читала про це статтю, пошукайте
Відповісти
Заплутались геть боти, під різними акаунтами відповідають.
Відповісти
Тобі це бредоття самому не смішно читати? 5 пострілів з АК в пузо і є заляканий потерпілий. Ти дебіл?
Відповісти
Пора вже провести люстрацію тих активістів.
Відповісти
Є Поліція нова от хай і працює. А самооборону в зону АТО якщо їм так сильно кортить.
Відповісти
1. 2-га штурмова рота Айдару комплектувалась на початку війни в основному з добровольців Самооборони. Чотири самооборонівця лежить в Гаразджі, ще один в Острожці.
2. В зону АТО відїздили майже всі наші хлопці і дівчата, возячи амуніцію, продукти. Не раз були на передку.
3. Велика частина учасників формування це резервісти з підписаними контрактами.
4. При навалі бурштинокопачів одні з перших прийшли на допомогу міліції.
Відповісти
В нас АТО, а не війна і на державному рівні!!! Ви проти держави? :) Тоді на Майдан...
Відповісти
А скільки туди старих "ментів" відїздило??? Може і ці пацани були.... А ви з них робите не зрозуміло що. Один із них живе в цьому будинку. То де йому ще пяним бути, як не біляя бесідки в дворі свого будинку. Він же не на службі напився. Таке враження, що старим "ментам", які хоч і пройшли атестацію, однак без дозволу громадськості "пук..ти" не можуть. А нова патрульна пліція, це ж щось казкове, скоро їхні фотографії замість образів в будинках ставити будем. Фу, а ж верне.
Відповісти
Ну так ніхто не говорить щоб не пив,а стріляти для чого.
Відповісти
Якщо такі "вояки" - вперед в АТО і немає чого у мирних містах шаритись, тут без вас є кому і слідкувати і наводити порядок!!! Йдіть у ту ж поліцію, в ЗСУ... но не парте мізки людям - дістали вже ви всіх, нероби!!!
Відповісти
В мене повістка на руках. Підеш зі мною служити, чи тільки гавкати ховаючись за ніком можеш? Можу організувати без проблем, так як знаходжусь на контракті резерву в збройних силах України.
В мирних містах напевно заважаємо вам хляти по кабаках і петицію підписувати про поновлення продажу алкоголю після 22 години.
Відповісти
Бачив це все з власного балкону будинку.
Аж смішно читати, стріляли :) не знаєте ви фантації і бурхлівих емоцій деяких мешканцьв. Добре що хоть не кричали що там терористи:)
Відповісти
ті поліцейські гільзу і підкинули з пістолета макарова.
Відповісти
хай нові патрульні за такі зарплати розкриваюь грабежі розбої квартирні крадіжки а не ловлять пацанів які петарди кадають а цей дикий піар в ЗМІ вже надоїв а тоніше дістав !!!!!!
Відповісти
я все бачив не було там ніякої перестрілки-відчепіться від цих хлопців а то привикли роздувати з нічого атаку АЛЬКАЇДИ
Відповісти
вони відлякали собаку яка кинулась і хлопок був ОДИН
Відповісти
Моя думка : бурхлива фантазія окремих мешканців і "Мартохи"
в добавку Вокерів(НоваПоліція)роздули стрілянину.
Живу в тому дворі. і можу з Гордістю запевнити ,це спокійний двір в якому в любий час можеш відчювати себе Безпечно
Відповісти
Дійсно був виклик на лінію 102 ,що за адр, вул. Станіславського вдворі буд. стріляють з пісолета прац поліціі. Приіхавши виявили заявника в стані а/с який не міг слова звязати та декілька прац.як потім встановили наша ( славна патрульна поліція) працівники луцького вп. Встановили бо лиця всіх знають абр бачли при виізді сог або поблизу вп. Питання!!! -Куди та в яку сторону направляний пістолет та чи здійснювив постріл? Та де свідки? Ну це брєдово чучуть, вибачте пянь бачила і чула постіли.... Роблять піар на атестованих поліцейських. Підніміть рівень життя в краіні, зарплати. Ну припусти з травм.пістолета був здійсниний вистріл, що далі? Всі живі здорові, матеріальних збитків не завдано...стягнення, догана, не повний хід...зате випємо живоі ментовськоі крові, того міліціонера(поліцейського) який вчора виіздив до вас при певних життєвих проб( злочинність в луцьку зашкалює, крадуть все що не так лежить і не тільки) коли потрібна допомога звичайно дзв.в поліцію. Така наша ментальність,(народ), моя хата скраю....звільнимо того мента який за 3500 ходить на роб візьмем другого дурня.
Відповісти
Нашій поліції треба по фотографу поставити, для піару
Відповісти
Маєте фотоапарат? Запрошую на чергування. Можете на подіях фоткати що завгодно, затушовувати людей у будь якій формі чи камуфляжі для того, щоб не було піару.
Відповісти
Ви не праві на рахунок самооборони...вони дійсно допомагають працівникам поліції в будь яких ситуаціях!!! На рахунок сварщиків як їх називають у всьому Луцьку то так, хай спробують розкрити хоч один злочин....да який злочин, якщо вони пояснення толком відібрати не можуть...хай піде провчиться 4 роки у ВНЗ а потім на службу, тоді і можна буде про щось говорити, а не сержант вчить атестованого майора як потрібно працювати...просто нема слів щоб культурно варазити свої емоції...обійшли всю територію ніде не було гільзи, а тут з'явилась на самму видному місці, на стежці...вони і свідчень правильних дати не можуть...."п'ять гільз" да яких п'ять гільз якщо я проживаю в тому будинку і особисто бачив як експерт упаковував одну гільзу і п'ять патронів...понабирали...татуювання, бороди повідпускали...представникі закона...форму вони носять....клоуни
Відповісти
Не відучитися, а відбухати 4 роки ти хотів сказатм.
Відповісти
Те як тебе звуть, повністю характризує тебе та весь твій вміст....
Відповісти
Кожен судить по собі
Відповісти
Всі чули 2 хлопка, важко зрозуміти чи то підарди були, чи дійсно постріли, али звук був сильний. Звідки взялось 5 гільз??? Зрозуміти дії того хлопця в якого знайшли пістолет, мені важко... Дійсно на той час у дворі гралося багато дітей....треба думати головою, що ти робиш!!! Поліцейських приїхало стільки...ніби групу озброєних терористів знишкоджували, просто сміх. Хотили кучками, не знали куди себе подіти. Нашо їх стільки???
Відповісти
Може ще десь стріляв і позбирав гільзи?
Відповісти
Так звісно сильний звук. Кожна люлина може дати експертну характеристику звуків які вона чула, чи то петарда стрельнула чи травматичний пістолет!
Відповісти
БУЛО ВЗАГАЛІ ТРИ ХЛОПКА З ІНТЕРВАЛОМ 2-5 ХВИЛИН
СВІДКІВ Е ЧОЛОВІК З ДЕСЯТЬ
Відповісти
Самооборона приїхала майже в кінці, коли слідчі вже все зробили і закінчували писати протокол. Свою роботу не виконували працівники "ВСЕСИЛЬНОЇ, СВЯТОЇ" патрульної служби. Дійсно, як клоуни бігали з тими камерами))))Наче граються в крутих американських копів)))
Відповісти
Самооборона приїхала пізніше і добре, що приїхала, дуже хотілось щоб це все не висвітлювалось у пресі.
Відповісти
не знаю за ситуацію вчора. Але в захист хлопчини скажу те що він нормальна людина та і загалом там двір дружній. Всім раджу повчитись в них
Відповісти
Це просто дурість і необачність, хлопець відповідає за свої помилки. Нашо він то робив???
Відповісти
А давайте дочекаемось Новомо Року і всіх посадимо хто пітарди і салюти пускає.Ото буде сміху скільки роботи поліції зявиться. Доречі в нас хватить поліцейских машин щоб на кожен виклик по 5 машин віїзджало?
Відповісти
А ти вважаєш це нормально коли кожен алкаш буде в кишені ствол носити?
Відповісти
За свої неправомірні вчинки потрібно відповідати... Мужик,- значить мужик до кінця. Нести високе звання поліцейського!!! А не намагатись вигородити пухнастих п'яних (зайчиків). Оступився-покарання...
Відповісти
Ситуація в країні серйозна так що хай собі самооборона помагає поліції яке вам діло до них хай возять харчі на передову це добре хай допомагають людям.А на рахунок тих пострілів ви перестаньте хороший хлопець .Якщо кожен набухаєця і по дворах начне стріляти як на вулиці бути .Наказати треба . Ато самооборона поліція ви про що ......
Відповісти
Скажу про відгуки "якоби жильців" будинку, якірозпинаються , що пять патрулів приїхало... Якби справді постріли були здійснені з вогнепальної зброї , а всі ви стверджуєте , що діти гуляли і все таке. То коли б приїхала одна патрульна чи б не ви перші волали про бездіяльність поліції. В поліцейських немає "мієлофонів". Виклик що постріли-виїжджає бригада. Заспокойтесь і перестаньте нести вселенську " зраду".
Відповісти
а так діє нова "вихована" поліція https://youtu.be/8kV_UXx1hz8
Відповісти
Опір поліції та загроза життю. Це злочинниця, а авто є загрозою життю.
Відповісти
не сміши
Відповісти
Прочитав усе це, розпитав у знайомих як воно в дійсності було і от що вам скажу, у цій ситуації не важливо, що зробив поліцейський, не важливо як себе вели патрульні, важливо те, що керівництво патрульної поліції Луцька натравлює своїх церберів на колишніх ментів. А зрозуміти того факту, що їхніх 160 місць, на яких їх працевлаштували, це 160 місць внаслідок скорочення 160 місць оперативників, слідчих, дільничних, яких на все місто залишилось стільки ж. А їм треба злочинців ловити, злочини розкриват, слідчі дії проводити, на всі події виїзджати, у всіх ситуаціях розбиратись. І ніхто із старих ментів не піариться, фотки з виїздів не викидає. А чим оцінюється робота патрульних? Гарними машинками, повними баками ПММ та гарною формою.А головне, приїхав на виїзд швиденько, походив гарненько і в Луцький відділ поліції зателефонував, давайте мол СОГ, бо тут треба щось робити. І їдуть ті хлопці, яких вони вчора затримали, бо у нього був травма, і роблять тихенько роботу патрульних. А зрозуміти, що роботу треба робити разом ніхто не хоче.... Ну-ну....
Відповісти
самооборона почитайте коментарі!!! суть як на мене більш менш така - дякуємо за все тепер є поліція , а ви на схід, то бо так виходть крім піару і плутання під ногами точку від вас ноль,Хочете помагати патрулюйте там де поліції нема.Наприклад сквери центральний парк.Але сумніваюся що ви туди підете...............ЯКЩО НЕПРАВИЙ ДОКАЖІТЬ ПРОТИЛЕЖНЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ні. З коментарів випливає, що порядний поліцейський не при виконанні службових обовязків, напідпитку вистрелив в дворі будинку де проживає і це хочуть подати, як норму поведінки. Для вас особисто це норма?
А де пратрулювати і як це робити, Ви можете мені підказати на чергуванні, хоча не думаю, що Вам вистачить сміливості на нього вийти, бо ховаєтесь за ніком, який не дозволяє Вас ідентифікувати як особистість, а не бота.
Відповісти
Патрульна поліція - непотрібний орган виконавчої влади яка отримує заробітну плату в сумі 10 000 гр.,а толку від них не має тільки піар
Відповісти
А скільки таких випадків було раніше??? Які просто покривались колегами і замовчувались???? Тіпа рука руку миє...
Щиро дякую новій поліції, хлопці так тримати, тільки дивлячись на вас відчуваєш що країна почала рухатись в правильном напрямку!!
Відповісти
Ви всі суть вловіть безтолковщина!!! Іде річ про двох загашених які стріляли з ствола травмата поблизу була купа дітей!!! Це загроза життю та здоровю громадян не ма різниці в віці!! А ви клоуни пишете про оцінку поліції самооборони і ментів!!! виб задумались все добре коли добре закінчується!!! Бухати можна !!!! Тільки атмарозком ставати нетреба !!!
Відповісти
Останні новини
На вулиці Луцька п'яні поліцейські влаштували стрілянину
17 квітень, 2016, 10:57