5 тисяч гектарів земель на Волині зарезервовано для учасників АТО

5 тисяч гектарів земель на Волині зарезервовано для учасників АТО
На Волині для учасників АТО зарезервовано майже 5 тисяч гектарів земель.

У Волинській області триває пошук вільних земельних ділянок для учасників антитерористичної операції, землевпорядники також перевіряють їх придатність для використання, - повідомляє прес-служба ГУ Держгеокадастру у Волинській області.

Зараз для волинських військовослужбовців зарезервовано 4984,6 га: 3178,6 га державних земель власності сільськогосподарського призначення та 1806 га – ділянки комунальної власності.

Найбільші площі наділів зарезервовані у Камінь-Каширському (771 га), Горохівському (602 га) та Локачинському (601 га) районах області.

«Пошук хороших земель, які можуть бути надані учасникам АТО з Волині – на постійному контролі. Особливо прискіпливо звертається увага на якість таких ділянок, адже цей фактор теж є важливим», - наголошує начальник Головного управління Держгеокадастру в області Василь Василенко.

Довідково:

Фахівці Головного управління Держгеокадастру в області першочергово розглядають заяви учасників АТО. Також забезпечується безперешкодне виділення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та індивідуального садівництва із земель державної власності сільськогосподарського призначення в межах повноважень визначених пунктом 4 статті 122 Земельного кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я хочу в боратині!
Відповісти
Останні новини
5 тисяч гектарів земель на Волині зарезервовано для учасників АТО
18 квітень, 2016, 15:33