Волинянин, тримаючи пістолети вдома, готувався до війни?

Волинянин, тримаючи пістолети вдома, готувався до війни?
На Волині убозівці у мешканця Іваничівського району виявили бойовий арсенал: два пістолети і 129 патронів різного калібру.

Про це 22 серпня повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

Співробітники відділу боротьби з етнічними організованими злочинними групами та екстремізмом УБОЗ УМВС України у Волинській області під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання виявили зброю у 35-річного жителя Іваничівського району. Причому, чоловік був раніше судимий за скоєння аналогічного злочину.

Правоохоронці вилучили в нього: пістолет марки «ТТ», пістолет для відстрілу гумовими кулями марки «Зоракі», патрони калібру 5,45 мм – 22 шт., калібру 5,6 мм – 25 шт., калібру 9 мм (гумові) – 11 шт., патрони калібру 9 мм – 71 шт., речовину рослинного походження – 10 гр.

Увесь цей арсенал передали на дослідження в н,Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області. Згідно з висновком експерта, пістолети є нарізною вогнепальною зброєю, а патрони придатні для стрільби.

Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Sivis pacem para bellum.
Відповісти
Хочеш миру - готуйся до війни. З VSC важко не погодитись.
Відповісти
Хось "здав" чоловіка . А менти ж відразу --- за діло , зірочки заробляти ! В реальних бандюг зброю ніколи не конфіскують!
Відповісти
Останні новини
Волинянин, тримаючи пістолети вдома, готувався до війни?
23 серпень, 2012, 09:57