Це наїзд мафіозних структур, яким невигідна правда, - Петро Саганюк. ВІДЕО

Це наїзд мафіозних структур, яким невигідна правда, - Петро Саганюк. ВІДЕО
Мер Володимира-Волинського Петро Саганюк вважає, що ситуація з обшуками бере свій початок ще півроку тому.

Про це він сказав в ефірі програми "Субота.Вечір" на ТРК "Аверс" 16 квітня.

Нагадаємо, у Володимирі пройшла низка обшуків, зокрема, у голови Володимира-Волинського Петра Саганюка, його синів, в будинку екс-голови районної ради Андрія Оніщука, депутата міської ради Вадима Василюка, на ТзОВ "Гербор-холдинг" і в директора підприємстваОлега Борбелюка.

Міський голова Володимира-Волинського вважає, що такі обшуки - це "відповідний наїзд мафіозних структур, яким невигідна правда, яка сьогодні є".

До речі, в результаті цих обшуків речей і документів не виявлено, - повідомив Петро Саганюк.

"Тут є якась підводна течія, яка, я думаю, розпочалася півроку назад. Це справа одного із посадовців, який обіймав високу посаду у фіскальній службі в Києві. Його рідна сестра стояла на біржі праці у нас. Я не буду називати прізвищ. З біржі праці вона стає начальником відділу податкової. І через два місяці її призначають виконувачем обов'язків першого заступника начальника податкової міжрайонної адміністрації. Я виступив проти цього, написав лист, який підписали голова районної адміністрації, голова районної ради Оніщук та ще декілька депутатів. Мабуть, брат образився на наш лист і, відповідно, почалися оці закиди, мовляв, у Володимирі хтось щось "кришує", хтось чимось займається незаконно. Це тягнеться з червня минулого року", - зазначив Саганюк.

Як повідомляє видання "Буг", йдеться про роботу Олега Мандзюка на посаді в.о. начальника Головного оперативного управління Міністерства доходів і зборів, коли ним керував представник команди Януковича Олександр Клименко.

А одним із головних приводів для конфлікту стало те, що Саганюк виступив проти призначення сестри Мандзюка Оксани Левчук на посаду очільника місцевих податківців.

Щодо звинувачень у покриванні контрабанди цигарок, спиртного, мер Володимира зазначив, що "підписав майже десять звернень в Генеральну прокуратуру України, СБУ, МВС, Президенту України, фіскальну службу, щоби з'ясували, хто привозить і реалізує сигарети та спиртне в місті. І хто їх "кришує".

Тож, на думку Саганюка, обшуки здійснюються, аби "заткнути рот міському голові та активу міста".

Також привертає увагу той факт, що правоохоронці, які здійснювали обшуки, не з Волині, а з Рівненської області. За словами очільника міста, це можна пояснити тим, що колега посадовця, про якого йшлося вище, очолює відповідну службу на Рівненщині.

Наразі Петро Саганюк готує позов до суду.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мафія наїхала на мафію - перемогла мафія.
Відповісти
Що сказати ... Хазяїн стольного Града!!! Мєсним Костікам до нього як до неба. Так тримати Данілич!!!
Відповісти
Останні новини
Це наїзд мафіозних структур, яким невигідна правда, - Петро Саганюк. ВІДЕО
18 квітень, 2016, 16:13